İslami Cihad ve Hamas: Direniş Bizim Stratejik Seçimimizdir

İslami Cihad ve Hamas: Direniş Bizim Stratejik Seçimimizdir

Hamas Ve İslami Cihad direniş hareketi ortak açıklama yaptı

"İslami Cihat" ve İslami direniş "Hamas" hareketleri bugün Pazartesi günü direnişin stratejik tercihleri ​​olduğunu ve iki hareket arasında yüksek ve ileri düzeyde bir koordinasyon olduğunu doğruladı.

Ajans (Bugün Filistin), ortak bir açıklamada "Cihat" ve "Hamas"tan alıntı yaparak şunları söyledi: "Siyonist düşman ihanet ederse yanıtımız bir olacak dedi

Açıklamada, "özgürleşme ve geri dönüşe kadar ortak odanın rolünü ve prestijini güçlendirmek için çalışacaklarını" belirterek, Filistin ulusal birliğini sağlama konusundaki heveslerini vurguladılar.

Mescid-i Aksa'nın yakılmasının 53'üncü yıl dönümünde, Kudüs'ün çatışmanın merkezi, mücahitlerin ve devrimcilerin kıblesi olduğunu vurguladı

Cihat lideri Şeyh Khader Habib, Gazze Şeridi'ndeki "İslami Cihat" ve "Hamas" hareketlerinin siyasi ve askeri seviyelerini bir araya getiren önemli bir liderlik toplantısının sona erdiğini daha önce açıklamıştı.

Toplantıya iki hareketin siyasi liderliğinin bir dizi üyesi, El Kassam Tugayları ve Kudüs Tugaylarının üst düzey liderleri ve iki hareketin güvenlik liderleri katıldı.