İslami Cihad : İsrail Suç işledikçe Direniş Devam Edecek

İslami Cihad : İsrail Suç işledikçe Direniş Devam Edecek

İslami Cihad: Siyonist düşmanın suçları, direnişin her biçimiyle devam etmesini gerektiriyor

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER

Filistin'deki İslami Cihat Hareketi, Siyonist düşmanın masumlara ve sivillere karşı işlediği suçların devam etmesinin, direnişin tüm biçimleriyle, özellikle de silahlı olanları sürdürmesini ve buna karşı aktif saha kuvvetlerinin birleştirilmesini gerektirdiğini doğruladı.

Filistin Today haber ajansı Cuma akşamı yaptığı açıklamada, hareketin Suriye'de Siyonist düşman güçleri tarafından vurularak öldürülen Ramallah'tan 15 yaşındaki Mehdi Muhammed Ladado ve Kalkilyalı 14 yaşındaki Adel İbrahim Davud'un yasını tuttuğunu bildirdi. İşgal altındaki Batı Şeria, Filistin halkına karşı yeni bir suç işledi dedi.

Hareket, yaptığı açıklamada Filistin halkına yönelik sınırsız canice saldırganlığın her geçen gün arttığını ve çocukluğun masumiyetini dışlamadığını teyit ederek, Filistin'in tüm oğullarını kin ve ihanetle hedef alıyor.

Hareketin açıklamasında, bu canice saldırının Siyonist düşman varlığına Filistin topraklarında güvenlik ve istikrar sağlayamayacağı, saldırı kararının düşmanın katliamına dönüşeceği vurgulandı.

Kaynak:Haber Kaynağı