İşbirlikçi Askeri Gruba Operasyon

İşbirlikçi Askeri Gruba Operasyon

Çeçenistan da işgalcilerle işbirliği yaparak ihanet içerisinde olanlara yıllarca süren tebliğ ve ikazlar sonrası, silahını bırakmayan işbirlikçi askerlerine yönelik...

Çeçenistan da işgalcilerle işbirliği yaparak ihanet içerisinde olanlara yıllarca süren tebliğ ve ikazlar sonrası, silahını bırakmayan işbirlikçi askerlerine yönelik cezalandırma operasyonları her bölgede tüm hızıyla sürmektedir.

Artık işbirliği içerisindeki münafıklar ateş altında kalmaya başlamışlar ve baharın başladığı ilk günden bu yana çok sayıda işbirlikçi askeri cezalandırılmıştır. Bunun neticesinde bazı işbirlikçi kişilerin silahlarını bıraktıkları ve bazılarının ise korkudan evlerini terk ettikleri görülmektedir.

Canni- vedeno bölgesinde Komutan Osman a bağlı mücahitler, işbirlikçi askeri gurubuna ait bir ural tipi kamyonu imha ettiler. Bölgeye işgalci askerleri ile işbirliği içerisinde teftişe gelen askeri konvoy içerisindeki araç, mücahitlerin yola döşedikleri mayını uzaktan patlatmaları ile imha edildi. Patlama sırasında 3 işbirlikçi askeri cezalandırılırken yaralı askerlerin olduğu haberleri verilmiştir.

alkavkaz