Mehmet GÖKTAŞ

Mehmet GÖKTAŞ

Hava sahası ve boğazlar derhal kapatılmalıdır!

Büyük katliama başlayan kudurmuş Siyonist terör devletine karşı Türkiye derhal hava sahasını, boğazlarını ve limanlarını kapatmalıdır.

Hatta bunlardan daha etkili hangi yaptırımlar varsa hiç beklemeden uygulamalıdır. Sadece terör devletinin uçaklarına ve gemilerine değil oraya gidecek olan başka ülkelerin gemi ve uçaklarına da geçit vermemelidir.

Dünyanın önemli bir bölümünün ateşkes için ayağa kalktığı bir günde meydan okuyan bu küstah teröriste Türkiye mutlaka ama mutlaka bir şeyler yapmalıdır.

Elçisini ve her seviyedeki siyasi temsilcisini derhal geri çekmelidir.

Katliamcı terör devletinin uluslararası bütün etkinliklerden uzaklaştırılması için çaba göstermeli, en azından kendisi onun olduğu her yerden çekilmelidir.

Azgınlığının zirve yaptığı ve buna dünyanın da şahitlik ettiği bir günde Türkiye’nin yapacaklarının çok olumlu karşılanacağı, Türkiye’yi başka ülkelerin takip edeceği bilinmelidir.

Yedi aydan fazla süren acziyetimiz ve suskunluğumuz günah olarak bize yeterdi ama şu açık alan katliamına da sessiz kalırsak yuh olsun bize, yazıklar olsun bize!

Böylesi büyük bir vahşetin gerçekleşeceği bir günde seyirci kaldığımızda bizi hiç de iyi bir âkıbetin beklemediğini bilmeliyiz. Bunun hesabını Allah’a veremeyeceğimiz gibi kendimize ve kendi çocuklarımıza da veremeyeceğimizi unutmayalım.

Ülkemizin devletiyle birlikte derhal ayağa kalkması gerektiği bir gündeyiz. İnsanımız bu anlamda devleti uyarıp harekete geçirmelidir.

Sayın Erdoğan şunu bilmelidir ki Refah katliamının başladığı bir günde atacağı cesur adımlar için bu milletin kendisine olan desteği önceki günlerden çok daha güçlüdür.

Gazze’nin son sığınak noktası olan Refah’ın ve Mısır girişinin işgali başta çevredeki bütün Müslümanlar için büyük bir zillettir. Bu zilletten kurtulmak için vakit tamamen bitmiş değildir, hiç beklemeden bugün ayağa kalktığımızda Rabbimizin bizi affedeceğine, zillet bataklığından kurtulacağımıza olan ümidimizi yitirmiş değiliz, yeter ki ayağa kalkalım.

Selam ve dua ile.

Bu yazı toplam 132 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar