Hamas Şehitlerini Anıyor

Hamas Şehitlerini Anıyor

Hamas: Şehitlerin yolunu izliyoruz ve direnişin yaklaşımına bağlıyız

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER

İslami Direniş Hareketi (Hamas), hakları elinden alınana ve İsrail işgali sona erene kadar stratejik bir seçim olarak direniş yaklaşımına bağlı kalarak şehitlerin yolunu izlediğini doğruladı.

Hareket, Şehitler Haftası'nın yıl dönümünde Safa ajansına yaptığı açıklamada şunları söyledi: Filistin'de ve yurt dışında, direniş, irade ve kararlılıkla nabzı atan, hareketimiz ve halkımız, topyekün direnişle hâlâ bağlı dedi

Hamasİşgalin halkımızın liderlerini ve sembollerini öldürmesi ve hedef alma girişimlerinin, halkımızın iradesini kırmayı, azim ve kararlılığını baltalamayı başaramayacak çaresiz girişimler olduğunu vurguladı.

" Hamas Tarihi boyunca direniş okulu, büyük liderlerin doğuşu olmuştur ve saldırganlık, caydırıcılığa yanıt olarak, sağlam yapı gibi, bütünlüğü, vizyon birliği ve pusulası bakımından birbirlerinin çocuğudur. dedi

Hamas yaprığı açıklamada Halkımızın tüm bileşenlerini ve bir araya getiren, halkımızın tüm canlı güçlerini seferber eden ve Arap'ımızın resmi ve popüler enerjilerini seferber eden mutabakata dayalı bir ulusal programa göre birleşik bir mücadele stratejisi üzerinde çalışmaya devam etmeyi onayladı. ve İslam milleti Filistin ve onun haklı davasıyla bunu destekliyecektir dedi

bu davranışların Ahmed Yassin, Yaser Arafat, Fathi Al-Shaqaqi, Abu Ali Mustafa ve diğer şehit liderlerinden anısına bir sadakat kaynağı olduğunu açıkladı.

Hamas, Filistin şehitlerine sadık, onların yolunda yürüyen, tetiği tutan, düşmana isyan eden, Kudüs ve Mescid-i Aksa'da mevzilenen, topraklarımızın her karışında ayaklanan herkese selam gönderdi.

Hamas Vatan sevgisi, değişmezleri savunan, Kudüs ve Mescid-i Aksa'yı müdafaa eden şehitlerin sancağının düşmeyeceğine, onu taşıma ve ahdini güven ve güçle koruma vefasını nesiller boyu miras alacağına işaret etti.

Direniş hareketi ve Arap ve İslam milletimizin geniş kitlelerini, Filistin oğullarının şehit liderlerinin hayat ve yolunu hatırlatmaya, milletin değişmezlerini ve kutsallıklarını muhafaza ve müdafaa yolunda ilerlemeye ve yaşatmaya çağırdı.