Filistin Özgürleşinceye Kadar Direniş Devam Edecek

Filistin Özgürleşinceye Kadar Direniş Devam Edecek

Dün akşam saatlerinde siyonist rejimi sarsan Tel Aviv operasyonuna direniş güçleri tarafından ortak bir açıklama yapılarak tam destek geldi.

Tevhid Haber / Özel İçerik

Siyonist rejimin işgaline karşı intifada sürecini sürdüren Filistin halkı, direnişini sürdürürken dün akşam saatlerinde 20 yaşlarında 2 Filistinli genç, siyonistlerin kalbi Tel Aviv'de bir operasyon düzenleyerek 4 İsrailli'yi öldürüp 11 tanesini de yaralamıştı.

Kudüs'de başlayan İntifada'nın etkisinin azaldığını iddia edildiği bir dönemde bu operasyonun yapılması Filistin  direniş grupları tarafından kahramanlık olarak nitelendirildi ve direnişin tüm hızıyla devam etmesi çağrısı yapıldı.

Filistinli direniş grupları tarafından yapılan açıklamada operasyon kutlandı ve Direnişin tüm Filistin işgalden temizleninceye kadar süreceği ifade edildi.

Hamas tarafından yapılan açıklamada Muşir el Mısri, "biz Tel Aviv eylemini tebrik ediyoruz ve yapılan eylemin siyonist rejimin politikalarına karşı doğal bir tepki olduğunu düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

İslami Cihad tarafından yapılan açıklamada ise İntifadının düştüğünü zanneden herkese verilmiş güzel bir yanıt ifadesi kullanılırken, Filistin halkının yaşadığı müddetçe İşgali tüm Filistin topraklarından temizlemek için her gün yeniden başlayacağını belirtti.

FHKÖ tarafından yapılan açıklamada ise, "Tel Aviv eylemi halkımızın onurunun bir temsili" ifadesi kullanıldı.

Kaynak: tevhidhaber.com