Emekli Siyonist Subaylar Biden'a İran Konusunda  Çağrı Yaptı

Emekli Siyonist Subaylar Biden'a İran Konusunda Çağrı Yaptı

5 bin eski İsrailli subay İran'la ilgili Biden'a mesaj gönderdi

5.000'den fazla emekli İsrail ordusu subayı ve eski güvenlik yetkilileri ABD başkanını İran'la nükleer anlaşmayı imzalamamaya çağırdı.

Başkan Joe Biden'a gönderilen mektubun metni, "Toplu deneyim ve değerlendirmemize dayanarak, bu anlaşmanın çok çeşitli nedenlerle Amerikan, İsrail ve küresel barış ve güvenlik için felaket olduğuna inanıyoruz" dedi.

Mektup, ordunun ve istihbaratın tüm şubelerinden önde gelen ve eski subayları içeren İsrail Savunma ve Güvenlik Forumu'nun girişimiyle gönderildi.

Mektupta, "İsrail Savunma ve Güvenlik Forumu'nun tüm İsrail teşkilatlarından, güvenlik teşkilatlarından ve kolluk kuvvetlerinden üst düzey görevlilerden oluşan 5.000 üyesi adına, sizden İran'la nükleer anlaşmayı imzalamamanızı saygıyla rica ediyoruz. " denildi

Mektubata "Anlaşma bölgesel bir nükleer silahlanma yarışını başlatacak ve İran'a, daha önceki deneyimlerin gösterdiği gibi, bölge ve ötesine terör ve istikrarsızlığı ihraç etmek için şüphesiz kullanılacak, terör örgütlerine bir dizi fon sağlayacak. denildi

Kaynak:Haber Kaynağı