El Nakhla Direniş Güçlerine Çağrı Yaptı

El Nakhla Direniş Güçlerine Çağrı Yaptı

El Nakhla, direniş güçlerini Kudüs ve Mescid-i Aksa'yı savunmaya hazırlanmaya çağırıyor

TERCÜME HABER /TEVHİDHABER

İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ziyad el-Nakhala, tüm direniş güçlerini ve Kudüs Tugaylarını, yerleşimci çetelerinin oluşturduğu Kudüs ve Mescid-i Aksa'yı savunmaya her zaman hazır olmaya çağırdı.

“Batı Şeria'nın her yerindeki vatandaşların evlerinin yıkılması ve ve insanların öldürülmesi, düşmanla savaşmakta ve mevcut tüm biçimlerde ona direnmekte bir an bile tereddüt etmememizi gerektiriyor. "Şeyh Khader Adnan'ın bir sembol ve yüksek bir ulusal statü olduğunu vurgulayan Nehle kendisine yapılan saldırıyı İslami Cihat'a, ulusal ve İslami güçlere saldırı, Filistin kanına hakaret olarak görüyoruz. dedi

Düşmanla meşgul olmanın ve onu her yere boşaltmanın her zamankinden daha fazla bir görev haline geldiğini ve yiğit Mücahidlerin yiğit Batı Şeria'da düşman güçleri ve yerleşimcilere karşı yaptıklarının kelimenin tam anlamıyla direniş olduğunu vurguladı.

İslami Cihad Genel Sekreteri, hareketin Filistin halkımızın önündeki tek yolun direniş ve devamı olduğu şeklindeki açık ve tutarlı vizyonunu yineledi.

Al-Nakhala, "Bugün Filistin'de ve bölgede direniş her zamankinden daha güçlü ve düşman her türlü silaha sahip olmasına rağmen her zamankinden daha zayıf ve zayıf olduğunun delilleri fazla" dedi

"Lübnan ve Gazze'de ve birçok cephede işgal ve ilerleyen Siyonist düşman geri çekiliyor ve kendini korumak için duvarlar örüyor. Halkımızın İsrailoğulları'nın peşinden gitme, bize bazı haklarımızı, bazı özgürlüklerimizi ve bağımsızlığımızı verme kaderinin sanrısal olduğuna inananlar Batı Şeria'da ne de başka bir yerde Filistin devleti yoktur diyenlerdir ,son dönemde düşman liderlerinin açıklamaları bunun en büyük kanıtıdır. Düşmanla yapılan anlaşmalar büyük bir aldatmacadan, tehlikeli ve yıkıcı bir kamuflaj operasyonundan başka bir şey değildi, böylece israiloğulları tüm başkentlere geçerek bölge üzerindeki hakimiyetlerine kavuşacaklardı..."

Kudüs'ün elli yıldır Siyonist düşmanın doğrudan kontrolü altında olduğunu ve düşmanın ayaklarının Kudüs'e ve Mescid-i Aksa'ya her gün ve her zaman saygısızlık ettiğini vurgulayan Nahle , " Kudüs'ü kurtarmak için her ne pahasına olursa olsun yorulmadan çalışmalıyız."

Nahle Şehitleri, anılarını ve düşmanın hapishanelerinde büyük bir savaş yürüten cesur esirleri, selamladı.