Dünyanın Dört bir Yanından  İnsanlar Filistinli Mahkumlarla Dayanışma için Açlık Grevinde

Dünyanın Dört bir Yanından İnsanlar Filistinli Mahkumlarla Dayanışma için Açlık Grevinde

Dünyanın dört bir yanındaki aktivistler, idari gözaltıları protesto etmek için açlık grevindeki Filistinli tutsaklarla dayanışma içinde ve bir günlük açlık grevi de dahil olmak üzere çeşitli protesto yöntemlerini kullanıyorlar.

TEVHİDHABER

Aralarında 104 gündür açlık grevinde olan tutuklu Kayed al-Fosfus'un da bulunduğu yedi Filistinli tutuklu, idari tutukluluklarını protesto amacıyla işgal cezaevlerinde açık açlık grevine devam ediyor.

Açlık grevindeki tutuklular arasında 97 gündür grevde olan Mikdad Al-Qawasmi, 79 gündür grevde olan Alaa Al-Araj, 70 gündür grevde olan Hişam Abu Hawash, Shadi Abu Aker bulunuyor.

Mahkumların grevi, ister kitlesel toplantılar yoluyla, isterse sosyal medya aracılığıyla olsun insanların desteğini alıyor

Filistinli ve ve diğer milletlerden olan aktivistler, sosyal medya platformlarında toplu cezalandırmalarla karşı karşıya kalan Filistinli mahkumlarla dayanışma içinde, mahkumlarla dayanışmayı ifade eden ve kurtarılmalarını ve taleplerinin yerine getirilmesini talep eden hashtag'ler yayınlayarak geniş bir günlük kampanyaya imza atıyorlar