Devrim Muhafızları  Körfez'deki Son Gelişmler Hakkında  Konuştu

Devrim Muhafızları Körfez'deki Son Gelişmler Hakkında Konuştu

Devrim Muhafızları: Körfez'deki Amerika'nın boşluğunu İsrail'le doldurma çabaları başarısız bir politikadır

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER

İran Devrim Muhafızları Komutanı Tümgeneral Hossein Salami, bazı Körfez ülkelerinin (isimlerini açıklamadı) Amerika'nın bölgedeki boşluğunu İsrail ile doldurma çabalarını "başarısız bir politika" olarak değerlendirdi.

İran "Tasnim" haber ajansına göre, bu, İran devleti için bir dizi savaş gemisinin açılışı sırasında yaptığı açıklamalarda geldi.

Salami, "Körfez bölgesindeki bazı ülkeler, Siyonist varlığın Amerika'nın yokluğunun boşluğunu doldurabileceğine inanıyor, bu büyük görünüyor, ancak bu başarısız bir politika ve bölgedeki Amerikanvarlığı, ABD'ye geniş çaplı savaşların dayatılmasından başka bir şey değil. dedi."

Salami, İsrail'in İran yakınlarındaki varlığı konusunda uyardı ve İran'ın bölgedeki ülkelerin (İsrail'e atıfta bulunarak) düşmanla ilişki kurmasına izin vermeyeceğini vurguladı.

İran askeri komutanı, ülkesinin "düşmanlarla birleşmezse bölge ülkelerinin kardeşi ve dostu olacağını" vurgulayarak, güvenlik üzerindeki yansımaları nedeniyle bölgedeki bazı ülkelerin bunu yapmasına izin vermeyeceğimizi vurguladı. düşmanlarla ilişki kurun.

Salami, İsrail'in Müslüman topraklarında ve İran sınırına yakın varlığının "tahammül edilemez" olduğunu belirtti.