Dağıstan Cephesinden Açıklama

Dağıstan Cephesinden Açıklama

Dağıstan Cephesi Basın Servisi "İçişleri Bakanlığı" kukla çetesi lideri A. Mogomedtagirov'un ortadan kaldırılmasıyla ilgili bir açıklama yayınladı.

 Hamd âlemlerin Rabbi Allah'a aittir. Salât ve Selam Allah'ın elçisine, onun ailesine ve Yargı gününe kadar onu takip edenler üzerine olsun.

  Allah Kur'an da söylüyor:

  "Onlarla savaşın ki, Allah onlara sizin ellerinizle azap etsin, onları rezil etsin, onlara karşı size yardım etsin, mümin topluluğun gönüllerini ferahlatsın ve onların kalplerindeki öfkeyi gidersin. Allah dilediğinin tövbesini kabul eder. Allah hakkıyla bilendir, hüküm ve hikmet sahibidir.


Yoksa; Allah içinizden, Allah'tan, Resulünden ve müminlerden başkasını kendilerine sırdaş edinmeksizin cihad edenleri ayırt etmeden bırakılacağınızı mı sandınız? Allah, yaptıklarınızdan hakkıyla haberdardır."

(Tevbe 9:14-16)

  KE Silahlı Kuvvetleri Dağıstan Cephesi "Özel Operatif Gurubu", Allah'ın en azılı düşmanlarından biri olan Dağıstan "İçişleri Bakanı" olarak adlandırılan Hamilgerey'ini ortadan kaldırdı.

  Bu kâfir-mürted bir İslam düşmanıydı ve yüzlerce Müslüman'a yapılan işkencelerin, cinayetlerin ve adam kaçırmaların sorumlusuydu.

  Allahu Ekber!

  Hamilgerey'in öldürülmesi doğal bir sonuç oldu. Mücahidler uzun bir süredir Müslümanların düşmanı olan bu adamı avlamak için çalışıyordu.

  Özel Operatif Gurubu ne pahasına olursa olsun bu inançsızların çete liderini ortadan kaldırmakla görevlendirildi. Mücahidler, Allah'ın yardımıyla, bu parlak operasyonu gerçekleştirerek 7 üst düzey mürtedi yaraladı ve öldürdü.

  Allah düşmanlarına çete liderlerini ölü olarak bırakıp kaçana kadar devamlı bir şekilde ateş edildi. Mücahidler hiçbir kayıp vermeden üslerine geri döndü.

  Allahu Ekber

  Hamilgerey'in ortadan kaldırılması üst düzey subaylar arasında panik, korku ve moral bozukluğu meydana getirdiğini kesin bir şekilde biliyoruz. Tersine, "Bakan" sıradan polisleri sürekli aşağıladığı, onları soyduğu, tatil günleri ve izin günleri olmaksızın "orta güvenlik" olarak çalışmaya zorladığı için sıradan polis yetkilileri bu habere memnun olmuştur.

  Dağıstan halkı, bütün Müslümanlar, Allah düşmanının ortadan kaldırılmasından duydukları sevinç ve memnuniyeti saklamıyor.

  Dağıstan Cephesi Mücahidleri birkaç tane operasyon daha gerçekleştirdi. Saldırılarımızın gücü ve şiddeti, Allah'ın yardımıyla sadece artacaktır.

 Çok sayıda polis işini bırakıyor, çok sayıda polis kim için ve ne uğruna öldüklerini düşünmeye başladı.

  Polislere sesleniyoruz, bu laneti terk edin, Allah'ın yoluna gelin, Müslümanlara karşı savaşmayın, yolumuza engel çıkartmayın. Aksi takdirde sizi yok edeceğiz.

  Tövbe edin ve İslam'a dönün.

  Dağıstan gençlerine, Dağıstan halkına sesleniyoruz, Cihadı sözlerinizle ve fiillerinizle, mallarınızla ve canlarınızla destekleyin.

  Allah'ın dininin ışığını söndürmek isteyen, Müslümanları Allah'ın kullarından ziyade kendi köleleri haline getirmek isteyen kâfirlere karşı kardeşlerinizin nasıl çaba sarf ettiklerini görüyorsunuz.

  Ey Müslümanlar! Kâfirlerle savaşın ve Yüce Allah onları sizin ellerinize düşürerek onlara cezasını verecektir ve Allah onlar üzerinden size bir zafer sunacaktır. Allah düşmanı olan kâfirler utanç ve rezilliği hak ediyorlar ve bu yüzden Allah sizi kesinlikle destekleyecektir!

  Allah Kur'an da söylüyor:

  "İman edip hicret eden ve Allah yolunda mallarıyla, canlarıyla cihad eden kimselerin mertebeleri, Allah katında daha üstündür. İşte onlar, başarıya erenlerin ta kendileridir. Rableri onlara, kendi katından bir rahmet, bir hoşnutluk ve kendilerine içinde tükenmez nimetler bulunan cennetler müjdelemektedir. Onlar orada ebedi kalacaklardır. Şüphesiz, Allah katında büyük bir mükâfat vardır."
(Tevbe 9: 20-22)

  Cennet için çalışın! Cihad için çalışın!

  En iyi iki şey için: Zafer ya da Cennet

 Allahu Ekber

  Dağıstan "Şeriat" Cemaatı

alkavkaz


Etiketler: Dağıstan Dağıstan Cephesi Basın Servisi İçişleri Bakanlığı kukla çete lideri Mogomedtagirov