Çeçenistan'da Efsane İş Başında (VİDEO)

Çeçenistan'da Efsane İş Başında (VİDEO)

Efsanevi komutanlardan rahmetli Şehit komutan Arbi Barayev in gurubu tekrar yapılanarak operasyonlarına başladılar.

Çeçenistan ın şanlı özgürlük direnişinde yapmış oldukları başarılı operasyonlarla işgale karşı büyük zaferler elde eden ve düşmanlarına korku salarak Müslümanları sevindiren, Barayev gurubu Çeçenistan içerisinde Gurup emirlerinden Komutan Abdulmalik beraberliğinde operasyonlara başladılar.

Komutan Abdulmalik işgale karşı verilen mücadelede zaferin yakın olduğunu ifade ederken mücahitlerin güçlendiklerini, eski güçlerine kavuşacaklarını ve daha güçlü olabileceklerini ifade etmektedir.

Özellikle Çeçen mücahitlerine, halkına ve gönlü kendileriyle beraber olan Müslümanlara yönelik Komutan Abdulmalik Çeçence bir hatırlatma ve davet konuşması yapmaktadır. Bizler bu konuşmayı yayınlarken konuşmanın Türkçe metnini kısa bir zaman içerisinde sizlere İnşallah duyuracağız.

Mücadele içerisinde çok büyük yeri olan Barayev gurubunun tekrardan yapılanması direniş için büyük önem taşımaktadır. Rabbimiz bu kardeşlerimizi ve direnişi devam ettiren tüm komutan ve mücahitlerimizi korusun ve Onlara zaferi yaklaştırsın. ÂMİN

 

Komutan Abdulmalik'in Konuşması

Barayev Gurubu yeniden yapılanarak işgale karşı sürdürülen direniş mücadelesinde yerini eski günlerde ki gibi güçlü adımlar atarak almaya başladı. Efsanevi komutan Şehit Arbi Barayev in gurubu komutanlarından Komutan Abdulmalik yaşananları yapmış olduğu konuşmayla değerlendirdi. Komutan Abdulmalik in Çeçenlere ve dünya Müslümanlarına yapmış olduğu konuşmada genel olarak şunları ifade etmektedir.

Bismillahirrahmanirrahim

Esselamu aleykum ve rahmetullahi ve berekatuh

Ben Barayev gurubu emir yardımcısı Abdulmalik. Ben dünya Müslümanlarına ve buradan giden Çeçenlere sesleniyorum.

Barayev gurubu ve cemaatinin hala var olduğunu ve onun yolunun sürdüğünü sizlere bildirmek istiyorum. Bu yol ve mücadele, cihad ve bizler gibi mücahitler oldukça inşallah sürecektir.

Buradaki durumları sizlere anlatmak istiyorum. Bizler burada çok iyiyiz ve her şey çok güzel yolunda.. Cihadımız devam ediyor. Her gün o kâfirlere ve münafıklara darbeler vuruyor onları yok ediyoruz. İnşallah burada Çeçenistan da zafer olacak ve Bizler buradan kovmak gerekenleri kovacağız, öldürmek gerekenleri de öldüreceğiz.

Orada Çeçenistan da her şey bitmiş ve hiçbir zaman zafer olmaz diyenler, gerçekten çok büyük bir yanılgı içindeler. İnşallah bizler zafere inanıyoruz ve Allah yolundan ayrılmayacağız.

Bizler köylere indiğimizde ve bir iş yaptığımızda Buradaki polisler ve Kadirovcu lar geliyorlar ama onlar hiçbir şey görmüyorlar ve doğru düzgün bir şey de yapamıyorlar. Hani filmlerde olur ya her şey olur biter sonra polisler gelir görüntü yapar işte bunlarda onlar gibiler..

Ve bilin ki onlar Allah ın yolunda değiller ve Onlar bizden çok korkuyorlar. Elhamdulillah Allah onların kalplerine korku vermiş ve kalplerine kafir diye mühür vurmuş.. Onun için inşallah zafer bizim olacak..

Allah ım bizleri Müslümanlardan yaptığın için sana şükrediyoruz. Bizlere bu cihad yolunu gösterdiğin ve bizleri bu cennete giden yola koyduğun için sana şükrediyoruz.

Sizlere anlatacak çok şeyler var. Mücahitlerin sayısı çoğalıyor ve şehitlerimizde çoğalıyor. Ben de şu an dağlık bir bölgedeyim. Onlar dağlık bölgelere çıkmaya korkuyorlar. O münafıklar kediler gibi kenardan kenardan geziyorlar. Köylerde de korkudan gelen giden var mı? diye öylece bekliyorlar ve ortalıkta dolaşmıyorlar.

Bütün bu bölgeler kontrol altında.. Bizler bir gram bile değişmedik bozulmadık. Sizlerden gelenlere (Bir sebeple dışarıya çıkmak durumunda kalmış ve durumu müsait dışarıdaki çeçenler için) buralarda yer var ve gelirseniz pişman olmazsınız zafer ve cennet yolunu kazanmış olursunuz. Bizler inşallah zafer kazanıp her şeyin çok daha güzel olacağına inanıyoruz. Ya zafer kazanacağız yada cenneti kazanacağız inşallah..

Benim başka söyleyeceğim bir şey yok.. Çok vaktinizi almak istemiyorum. Biz operasyonların filmleri çekmedik ama inşallah sizlere buradaki durumları mücahitlerin nasıl savaştığını, kâfir ve münafıkları nasıl cezalandırdıklarını bundan sonra kasetlere çekip göndereceğiz ve sizlerde göreceksiniz.

Şimdi buralarda yapmamız gereken çok işler var. Şimdi hazırlık yapıyoruz. Bu baharda ve bu sene içerisinde çok büyük hareket yapacağız.. yani kısacası büyük hareketlilik olacak, bu sene içerisinde büyük değişme olacak inşallah..

Müslüman kardeşlerim onun için bilinki Bizler inşallah zafer kazanacağız. Sizlerde evlerinize gelirseniz ve Allah için çalışırsanız bizlere ve kendinize büyük bir yardımda bulunmuş olursunuz.

Sözlerime burada son veriyorum. Essalamu alaykum ve rahmetullahi ve berekatuh

alkavkaz