Çeçenistan İlkbahar 2008 Görüntüleri (VİDEO)

Çeçenistan İlkbahar 2008 Görüntüleri (VİDEO)

2008 yılı bahar-yaz operasyonlarına Allah ın yardımıyla büyük bir operasyon yoğunluğu ile giren mücahitlerin zorlu bir kış arkasından...

2008 yılı bahar-yaz operasyonlarına Allah ın yardımıyla büyük bir operasyon yoğunluğu ile giren mücahitlerin zorlu bir kış arkasından böyle bir güçle operasyonlar düzenlemesi işgalcilerin hesaplarını alt üst etti.

Mücahitlerin artık yok olduğunu bittiği yalanını her fırsatta söyleyen işgalci ve yandaşlarını mücahitler yaptıkları operasyonlar ve gönderdikleri görüntülerle yalanlamaya devam ediyorlar.

Geçtiğimiz günlerde Açhoy-martan ve Bamut bölgelerinde Komutan Tarhan a bağlı Batı cephesi Mücahitleri işbirlikçi ve işgalcileri cezalandırma operasyonları düzenlemişlerdi. Bu geniş kapsamlı operasyonlarda mücahitler başarılı sonuçlar almış çok sayıda düşman askeri cezalandırılmıştı.

Operasyonlar sırasında işgalci güçlere ait helikopterlere de ateş açılmış ve bu helikopter olay yerinden düşmeden uzaklaşırken aldığı isabetler sonrası zorunlu iniş yapmak durumunda kalmıştı.

Başarıları ile Ümmetin gurur kaynağı olan mücahitlerin 2008 ilkbahar görüntüleri ile Çeçen mücahitlerin zafere giden yolda yürüyüşlerini göreceksiniz.

Allah ım kardeşlerimize güç ver ve onları düşmanlarının şerlerinden koru. Onlara vaat ettiğin zaferi yakınlaştır ve yardımını onlardan eksik etme.. ÂMİN



 
alkavkaz