Caharkale'de Bir Kafe Patlatıldı

Caharkale'de Bir Kafe Patlatıldı

Çeçenistan'ın başkenti Caharkale'de akşam satlerinde şehrin ortasındaki bir Kafede büyük bir patlama meydana geldi. İlk aldığımız biliglere göre, patlama sonucunda yaralanan ve ölenler var...

Çeçenistan'ın başkenti Caharkale'de bugün akşam saatlerin yaklaşık saat 20:30 sularında Leninskiy ilçesindeki Bogdana Hmelnitskiy sokağındaki OMON Birliklerin yanında bulunan bir Kafede büyük bir patlama meydana geldi. İlk aldığımız bilgilere göre, patlama sonucunda kafede bulunan işbirlikçi polislerden 6 işbirlikçi hain ağır olarak yaralandı 2 hain patlama yerinde öldüğü belirtildi. Kafede çalışan iki kadın da ağır yaralı olarak hastahaneye kaldırıldı.
Kafede iki defa patlama olduğunu bildirildi. Birinci patlama olduktan yaklaşık 5 dakika sonra ikinci patlama meydana geldi. İkinci patlama meydana gelince yaralan veya ölen olup olmadığı henüz bilinmiyor. Rus işgalcilerin medya kuruluşları da patlamayı doğruladı. Ancak olay yerinde hiç medya mensuplara girmeye izin verilmiyor.
Çeçen İçkeriya Silahlı Küvvetlerinden her hangi bir Komutandan henüz olayla ilgili bir açıklama yapılmadı.
Hasthaneye kaldıran ağır yaralılar hakkında herhangi bilgi verilmedi. Kafede patlanan bombanın veya patlayıcının ne olduğunu Rus işgalciler ve işbirlikçi hainler bilemiyorlar.

Çeçen-Online.