"Bütün İsrail’i 51 Dakikada Vurmaya Hazırız"

"Bütün İsrail’i 51 Dakikada Vurmaya Hazırız"

Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas’ın Gazze lideri Yahya el Sinvar, Filistin direnişinin siyonist yapının tamamını 51 dikakada vurmaya hazır ve muktedir olduklarını söyledi.

Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas’ın Gazze lideri Yahya el Sinvar, “Filistin direnişi siyonist rejimin tamamını aynı geçen yıllarda 50 gün savaşında olduğu gibi, 51 günde vurmaya hazır ve muktediriz” dedi.

Hamas’ın önde gelen liderleriyle Gazze’de yaptığı konuşmada, “Bugün direnişin Gazze’de dayanıklı bir ordusu var ve direniş çok iyi durumda. Bu halkın binlercesi ve direniş hareketleri Kudüs’ü savunmaya hazırdır. Buün bazı sarunlar intifada yoluyla bazı sorunlar da diplomatik yolla çözülmüş durumda. Şimdi sizi değişik alanlarda görmek istiyoruz” dedi.

Filistin Kurtuluş Örgütü’nün bütün Filistinli grupların katılımıyla birleşik liderlik altında yeniden yapılanması çağrısında bulunan Yahya el Sinvar, “bütün Filistinliler bu eksende uzlaşmalı, bundan başka da bir seçenek yoktur” dedi.

Sinvar konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Kudüs’ün savunulması konusunda bir endişemiz yok, Kudüs’lüler tüm zulüm ve baskılara rağmen onu geceli gündüzlü savunuyorlar. Biz değişik gruplar içindeki bütün halkımızı Filistin’i savunma noktasında savunma aynı pozisyonuna getirmeliyiz. Eğer Kudüs davası düşerse, ortada Filistin davası da kalmaz. Dünyada hiçbir Arap ve İslam ülkesi, hiçbir Müslüman halk ve dünyanın hiçbir özgür insanı Amerikan müstekbirliğinin zorba politikalarına daha fazla boyun eğemez.”