Bursalı işadamı Akbank kartlarını kırdı

Bursalı işadamı Akbank kartlarını kırdı

Siyonist İsrailli Purple Concerts'ın Türkiye'ye getireceği Rammstein isimli ahlaksız grubun konserine sponsor olan Sabancı Holding’e bağlı Akbank’ın sponsorlukta geri adım atmaması, iş dünyası ve tüketici derneklerini harekete geçirdi

Sabancı Holding'e bağlı Akbank'ın, İstanbul İnönü Stadı'nda yapılacak ve bütün Türkiye'nin  yas tuttuğu şu günlerde türlü rezillikler sergilenecek Metalika Konserleri'nden sponsorluk desteğini çekmemesi iş dünyası ve tüketici derneklerini harekete geçirdi. Tüketiciler Birliği, Sabancı Holding ve iştiraklerini uyarıp sponsorluk desteğini çekmemesi halinde 'alışveriş yapılmayacak İsrail firmaları listesine koymakla' ikaz ederken, İznik Vuslat Çinileri sahibi Sezai Koz ise Akbank'taki bütün şirket hesaplarını noter huzurunda kapattıklarını, bankaya ait kartları da kırdıklarını belirtti.



Siyonist İsrailli Purple Concerts'ın Türkiye'ye getireceği Rammstein isimli ahlaksız grubun konserine sponsor olan Sabancı Holding'e bağlı Akbank'ın sponsorlukta geri adım atmaması, iş dünyası ve tüketici derneklerini harekete geçirdi. Tüketiciler Birliği Başkanı Nazım Kaya yaptığı açıklamada, Sabancı Holding ve iştiraklerini ikaz edip 'alışveriş yapılmayacak İsrail firmaları' listesine koymaktan çekinmeyeceklerini belirtirken, İznik Vuslat Çinileri sahibi Sezai Koz ise Akbank'taki bütün şirket hesaplarını noter huzurunda kapattıklarını, bankaya ait kartları da kırdıklarını belirtti.
AKBANK İLE BÜTÜN İLİŞKİSİNİ KESTİ
Beşiktaş İnönü Stadı'nda yapılacak olan Sonisphere isimli festivalde sahneye çıkacak sapık grup Rammstein'ı Türkiye'ye getiren İsrail firması Purple Concerts'e Akbank'ın sponsor olması ve sponsorluğunu bütün tepkilere rağmen iptal etmemesi üzerine duyarlı vatandaşlar Akbank'taki hesaplarını kapatıyor. Toprak ürünleri ile tanınan İznik Vuslat Çinileri, İsraillilerin düzenlediği ahlaksız konserin sponsorunun Akbank olduğunun ortaya çıkmasından sonra bankadaki bütün hesaplarını başka bankalara kaydırma kararı aldı. Firma sahibi Sezai Koz dün Bursa Akbank şubesindeki şirket hesaplarının tamamını kapattı. Bununla da yetinmeyen Koz, Bursa 1. Noteri'ne giderek Akbank hesaplarını kapatması ile ilgili noter tescili aldı. Noter çıkışında Akbank'a ait banka kartlarını ve hesap cüzdanlarını yırtan Koz, merhum Sakıp Sabancı'nın iş disiplini ve ahlakına duydukları güvenden ötürü bu banka ile çalıştıklarını ama Vakit'in ortaya çıkardığı rezaletle bütün düşüncelerinin değiştiğini belirtti. Türk halkı ile alay edercesine İsrail firmasına destek olan Akbank'a tepki gösteren İznik Vuslat Çinileri sahibi Sezai Koz, "Haberin Vakit'te yayınlanmasından sonra Akbank vazgeçip sponsorluğunu iptal edeceği düşüncesi ile bekledik, bankanın vazgeçmeyeceğini açıklaması bardağı taşıran son damla oldu. Hiçbir Türk firmasının bizim sırtımızdan kazandığı paraları İsrailli alçaklara aktarmaya hakkı yok" dedi.
FİRMA İSRAİL'DEN, PARA SABANCI'DAN REZİLLİK ALMAN'DAN
Beşiktaş İnönü Stadı'nda bu gece başlayıp Pazar gecesine kadar devam edecek festival organizasyonu Gazze'ye yardım götürürken şehid edilen insanımıza nispet edercesine Purple Concerts isimli İsrail firmasına verildi. Festivalin güvenliğini ise daha önce haberlerimiz ile Mossad ajanlarından kurulduğunu ortaya çıkardığımız ICTS isimli firmanın sağlayacağı biliniyor. Purple Concerts isimli firmanın iki ortağı bulunuyor. Ortaklardan Marcel Avram İsrail doğumlu ve İsviçre'de yaşarken, diğer ortak Hagai Strohweiss'in ise İsrail'de yaşayan eski bir İsrail Özel Kuvvetler askeri olması dikkat çekiyor. Festivalin ayrı bir skandalı ise yaş sınırı ve alkol yasağının olmaması.
TÜKETİCİLER BİRLİĞİ, AKBANK SPONSORLUĞU ÇEKMEZSE BOYKOT BAŞLATACAK
Akbank'a en sert uyarı ise Tüketiciler Birliği'nden geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan Tüketiciler Birliği Başkanı Nazım Kaya, Sabancı Holding'i ve Akbank yönetimini uyardı. "Ne Türkiye 50 yıl önceki Türkiye, ne de tüketicimiz 50 yıl önceki tüketici" diyen Kaya, holdingi 'alışveriş yapılmayacak İsrail firmaları listesine koymakla' ikaz etti. Akbank'ın İsrail firması ve Rammstein'a sponsor olarak gençliğimizi sömürmeye alet olduğunu belirten Kaya, Akbank'ın bu durumu sonradan öğrendiğini iddia etmesine rağmen sponsorluktan vazgeçmemesinin düşündürücü olduğunu vurguladı. Kaya, "Sabancı Holding ve Akbank bu tutumundan vazgeçsin, geçmezse vatandaşlarımızı bilinçli alışveriş yapmaları konusunda uyarmaktan geri durmayacağız. Bundan İsrail'den ziyade Sabancı Holding'in zarar göreceği açıktır. Ne Türkiye 50 yıl önceki Türkiye, ne de tüketicimiz 50 yıl önceki tüketicidir. Herkes bunu bilsin ve adımlarını buna göre atsın. Akbank ve Sabancı Holding'i uyarıyoruz. Toplumumuzu dejenere eden, insanlarımızı katleden İsraillilere verdikleri desteği kesmezlerse 'alışveriş yapılmayacak İsrail firmaları' listesine onları da koyar, tüketimden gelen gücümüzü onlara da gösteririz" diye konuştu.

 

 

vakit