" Bir Avuç Arap Parası  Karşılığında Kutsallarımızdan Vazgeçmesi Ulusal Bir Çöküştür"

" Bir Avuç Arap Parası Karşılığında Kutsallarımızdan Vazgeçmesi Ulusal Bir Çöküştür"

Filistin İslami Cihad Hareketi, "İsrail" ile normalleşmeye yönelik yeni bir kara anlaşmaya varmayı amaçlayan Suudi-Amerikan müzakerelerini kınıyor.

Filistin İslami Cihat Hareketi, Suudi Arabistan ile ABD arasında, Filistin davası, halkı ve ulusun kutsallıkları pahasına "İsrail" ile normalleşmeye yol açacak bir anlaşmaya varmak amacıyla devam eden müzakereleri en güçlü ifadelerle kınadı.

Direniş hareketi mensubu Jihad yaptığı açıklamada, "Bu müzakerelerin beyan edilen hedefi, Amerika'nın bölgedeki rolünü yeniden tesis etme çerçevesinde Suudi Arabistan'ı Filistin Yönetimi için yeni bir ortak haline getirecek yeni bir kara anlaşmaya varmaktır. Halkın çıkarlarını gözeterek ve ulusal güvenliğimiz pahasına Siyonist yapıya bölgede üstünlük sağlamak asıl amaçtır "

Jihad Şöyle devam etti: "Filistin Yönetimi'nin bu müzakerelere ve bunlardan doğabilecek anlaşmalara kılıf sağlamada oynadığı rol ve buna eşlik eden zayıflık , Filistin'de kalanları yok etmekte ve yeni bir ahlaki ve ahlaki değer oluşturmaktadır. Bir avuç Arap parası karşılığında milletimizin haklarından ve kutsallarımızdan vazgeçmesi ulusal bir çöküştür." dedi

KAYNAK: TEVHİDHABER