Başörtüsü Eylemleri'nde Bu Hafta(FOTO)

Başörtüsü Eylemleri'nde Bu Hafta(FOTO)

Kocaeli'de 384., Sakarya'da 363., Konya'da 259...

KUDUS BİZİMLE ÖZGÜRLEŞECEK, ÖNCE EMERYALİST İŞ BİRLİKÇİLERİ, SONRA KUDUS.

 

KOCAELİ İNANÇ ÖZGÜRLÜĞÜ PLATFORMU 384.HAFTA BASIN AÇIKALMASI

 

Kocaeli İnanç özgürlüğü Platformu 384.hafta basın açıklamasının konusu Kudüs'ün özgürlüğü ve Dünya Kudüs günüydü. Basın açıklamasını Kocaeli Karatepe İnsan Hakları Derneği adına başkan yardımcısı Orhangazi ergin yaptı.Aynı zamanda "bekle bizi ey Kudüs geleceğiz", "İsrail yok olmalıdır", "Muhammed'in ordusu kafirlerin korkusu pankartları açıldı.

 

BİSMİHİ TEÂL                                                                   ((((( EMİR-DER )))))                                                                                                      KOCAELİ KARTEPE İNSAN HAKLARI DAYANIŞMA DERNEĞİ'NİN RESMİ BASIN AÇIKLAMASIDIR 

DÜNYA KUDÜS GÜNÜ BASIN AÇIKLAMASI

 

Değerli halkımız, 1979 yılından beri, Ramazan ayının son haftasında Cuma günü yapılan, bizimde basın açıklaması günümüz olduğu için, Cumartesi yaptığımız, dünya Kudüs günü etkinliğimize hoş geldiniz.

 

33.yıldan beri ümmetin her ramazan ayında ihya ettiği bu açıklamadan gaye Müslümanların ilk kıblegahı Kudüs'ün, şu an Siyonist İsrail işgali altında olsa da, ümmetin toprağı olduğunu, er veya geç, İslam Ümmeti tarafından yeniden özgürlüğüne kavuşturulacağını tüm dünyaya ilan etmektir. Bu gün İsrail ümmet topraklarını işgal ettiyse, bunun tek sebebi emperyalist İngilizlerin sinsi oyunları ve o yıllarda da Müslüman halkların gafletidir. İngilizler bu toprakları doğru dürüst savaşmadan, İttihat ve Terakki adlı hain örgütü satın alarak, 38 günde 580 km ilerleyerek işgal etmiştir. Osmanlıyı, İngilizlerle iş birliği yaparak arakadan vuran Araplardan hep bahsedilir, fakat Osmanlıyı İngilizlere para karşılığı satan İttihat ve Terakkiden hiç bahsedilmez. Mason localarının desteği ile kurulan, Osmanlıyı içten çökerten bu satılmış örgüt, önce Yahudilere toprak satmayan, Sultan Abdülhamit'i , 1909 yılında darbeyle tahtan indirmiştir.Devamında, kısa bir sürede de tüm Osmanlının parçalanmasına sebep olmuştur.

 

1897 yılında toplanan dünya Siyonist kongresi Ortadoğu'da bir İsrail devleti kurmak için karar verip, Sultan Abdülhamit handan bu günkü İsrail topraklarını vermesi karşılığında, Osmanlının tüm borçlarını ödemeyi üstlenmişti. Sultan Abdülhamit han, "burası şehit kanlarıyla sulanmış topraklardır, size verilecek toprağımız yok" deyip, Yahudi heyetini kovmuştur. Bunun üzerine Sultan Abdülhamit Han'ı İttihat ve Terakki marifetiyle tahttan indirten Siyonist güçler, sonrasında Siyonizm'in vaat edilmiş toprakları için İttihat ve Terakki ile pazarlığa oturmuştur. Abdülhamit Yahudilere toprak satmayı yasaklarken, İttihat ve Terakkiciler, darbe sonrasında Yahudilere toprak satışına başlanmıştır. Osmanlıda yönetimi ele geçiren, İttihat ve Terakki, Filistin topraklarını kısa sürede İngilizlere teslim etmiştir.

 

Bu toprakları para karşılığı satmayan Sultan Abdülhamit hanı rahmetle, Osmanlıyı, Filistin topraklarını, Ortadoğu'yu İngilizlere parayla satan, Kudüs'ü peşkeş çeken , Türkiye'deki bu günkü darbecilerin dedeleri olan İttihat ve terakki'cileri de lanetle anıyoruz.Kudüs bu gün İsrail toprağıysa bu hain, İngiliz işbirlikçisi, satılmış İttihat ve Terakki örgütü içindeki subaylar yüzündendir.

 

Herkes iyi bilmelidir ki Filistin ve Kudüs sinsice oyunlarla işgal edilse dahi, bir gün gelecek İslam ümmeti bu toprakları tekrardan özgürlüğüne kavuşturacaktır. Kudüs Müslümanların ilk kıblegahıdır,  Kudüs peygamberimiz Hz. Muhammed. sas. Efendimizin miraca yükseldiği beldedir. Kudüsün kurutuluşu, İslam ümmetinin yaşadığı topraklarda, İngiliz, Fransız işbirlikçisi ailelerin yönetimleri alaşağı etmekten geçer. Kudüs'ün kurtuluşu İttihat ve Terakki'nin günümüzde yaşayan torunları olan darbecileri etkisiz duruma getirmekten geçer. Kudüs'ün kurtuluşu için çalışmak, bunların şerrini, etkisini ortadan kaldırmaktan geçer. Kudüs, ancak bunların alaşağı olduktan sonra özgürleşecektir.

 

Dualarımız kısa süre içinde İslam ümmetinin yaşadığı topraklarda İngiliz, Fransız işbirlikçisi! ve taklitçisi! rejimlerin al aşağı olup, buraların yönetiminin tamamen halkın, ümmetin eline geçmesidir. Ümmetin bağrı, Filistin toprakları, İslam coğrafyası ancak bu şer güçlerden temizlendikten sonra, Siyonizm'in işgalinden kurtulabilir. Allahtan duamız, kısa bir süre içinde tüm Filistin topraklarının ve Kudüs'ün,  Siyonist rejim İsrail'in işgalinden kurtulup ümmetin eline geçmesidir. Temennimiz en kısa zamanda Ramazan ayının bayram namazını ümmetin özgür Kudüs'ünde kılmaktır. "Yarabbi sana söz veriyoruz, yaşadığımız sürece Kudüs özgürlüğü için mücadele edeceğiz,  çalışmak bizden, gaybi ordularınla desteklemek senden. Sen bizi bu yolda başarılı kıl, en kısa zamanda zafere ulaştır yarabbim". Katıldığınız için hepinize teşekkür ediyoruz.

KOCAELİ KARTEPE İNSAN HAKLARI DERNEĞİ ADINA, ORHANGAZİ ERGİN.

 

((((( EMİR-DER )))))

KOCAELİ KARTEPE İNSAN HAKLARI DAYANIŞMA DERNEĞİ ADINA

[email protected]           www.emirder.tr.gg               0535 2344479

BİR ELİMİZE GÜNEŞ'i, BİR ELİMİZE AY'ı VERSENİZ, YİNEDE İSLAM VE İNSANLIK DAVASINDAN ASLA VAZGEÇMEYECEĞİZ

 

Sakarya adalet girişimi 363. hafta eyleminde marmara depreminin üzerinden geçen 13 seneye rağmen gereken derslerin alınmadığı belirtilirken, işgal altındaki kudüsümüzün tüm dünya müslümanlarının dayanması ve direnmesiyle kurtulacağı belirtildi.

 

Rahman, Rahim, Allah'ın adıyla Yeryüzünde gezip dolaşmadılar mı? Kendilerinden öncekilerinin akıbetleri nasıl oldu bir baksınlar onlar kendilerinden daha güçlüydüler. Onlar yeryüzünü eserler ile doldurmuşlardı ve onu bunların imar ettiklerinden daha çok imar etmişlerdi" (Rum Suresi 9.Ayet)
Sevgili dostlar değerli basın mensupları;
Ülkemizin müzminleşen değişmeyen ana gündem maddesi yepyeni bir görüntü ile arz-ı endam etmekte. Terör ivme kazanıp alanının genişletmekte hedeflerini büyültmekte masum insanların öldürülmesi üzerinden tedhiş meydana getirmekte oluşan kaos ortamından siyasi menfaatler kotarmaya çalışmaktadır. Uluslar arası konjonktürün meydana getirdiği ortamdan büyük sıçramalar yapmaya çalışmaktadır.
Terör kaostan beslenir ve kendisi kaos ortamları oluşturmak ister. Hava ne kadar puslanırsa terör için şartlar o kadar olgunlaşmış sayılır. Uluslar arası terör organizasyonları bölgesel terör örgütlerini birer taşeron olarak kullanıp kendi işlerini gördürmektedirler. İslam dünyasının siyasal istikrarsızlığını hedefleyen ve sürekli bir kaos ortamı oluşturmak isteyen şer güçler terör ve terörizmin eliyle bu istikrarsızlığı parçalanmışlık haline dönüştürme uğraşındadırlar.
Antep deki menfur saldırı yürekleri sızlatırken zihinlerde de bir donukluk meydana getirmektedir. Terörün kaynağından dış bağlantılarından ve onu meydana getiren Saiklerden uzak çözümler önerilmektedir. Ulusalcılıktan kaynaklanan terör kendini ulusalcı bir kimlikle ifade etmeye çalışmakta maalesef çözüm önerilerinde ulusalcı olmaktadır. Yani zehrin panzehirinin de yine kendisi olduğu ısrarla savunulmaktadır.
Terörü bitirmekten bahseden siyasi mekanizmalar dünya üzerindeki kötülüğün ana merkezi olan İsrail, ABD ve NATO ile ittifaklarını devam ettirmekte ve çözümü onlarda aramaktadır. Şer ittifaklarından hayır beklemek abes ile iştigal değil midir? Dünyanın her yerinde adı işgaller, katliamlar ve terörle anılan Amerika ile terörü bitirmek için işbirliği yapma anlayışı akli selimler için izahı mümkün olan bir davranış mıdır? Malı hırsıza emanet edeceksin mantığı ile dış politika şekillendirilebilir mi?
Suriye hususunda ameriKAN ile her türlü çözümü(!) masaya yatıran Türkiye'nin ve İslam dünyasının büyük bir çoğunluğunun katliamların hız kesmediği vahşetin Suriye'yi aratmadığı Arakan'a Bangladeş'teki mültecilere gıda yardımından başka hiçbir şey yapmaması hatta konuşmuyor olması Türkiye'nin dış siyasetinde 2 kere 2 nin hiçte 4 etmediğinin bir kanıtı mıdır? Suriye'de 2 çarpı 2 eşittir 4 iken Arakan da Myanmar'a ses etmeyiz ama sizin karnınızı doyururuz şekline mi dönüşmektedir? Bu denklemi anlamak için "stratejik bir derinlik" mi gerekir?
Biz ameriKAN ile olan hiçbir ilişkiden sağlıklı sonuçlar elde edilemeyeceğine inanıyoruz. Kendisi pak olmayanın başka bir şeyi paklamasının imkânı yoktur. ameriKAN emperyalizmine önce kendi elini yıka diyor, bunlarla el sıkışanlara da bu katilin elindeki kanı görmüyor musunuz diye uyarıyoruz.
Tarihin bir ibret levhası olduğu sonu kan ve zulümle bitecek heyecanların bulunmadığı tevhit ve adalet üzere kurulu bir dünyada yaşama umudu ile hepinizi 260. Haftada aynı yer ve saatte buluşmak üzere Allah'a emanet ederiz.
KONYA İNANÇ ÖZGÜRLÜKLERİ PLATFORMU
7 ŞEVVAL 1433 25 / 08 / 2012