Mehmet GÖKTAŞ

Mehmet GÖKTAŞ

Amerika’yı bölgemizden kim def edebilir?

Biliyorum, böyle bir soru kimilerine göre uçuktur, kimilerine göre gülünçtür, kimilerine göre imkânsızdır, kimilerine göre de bir hayaldir.

Ama kim ne derse desin biz emperyalist Amerika’nın ciğerlerimize saplanmış durumdaki kanlı parmaklarının koparılmasını, cenabet ayaklarının mübarek coğrafyamızdan def edilmesini istemeye devam edeceğiz. Varsın birileri buna dudak büksün.

Siyonist terör devletini söylemeye gerek yok, zaten ikisinden birinin kovulup çıkarıldığında öteki de hükmen mağlup sayılacak ve birlikte def olup gideceklerdir.

Evet, Amerika’yı coğrafyamızdan söküp atacak olan kimdir, kimlerdir?

Sizi yormamak için öncelikle bu işi kimlerin yapamayacağını söyleyeyim; Bu işi asla kuvvetli olanlar yapamayacak, kuvveti olanlar yapamayacak.

Bunun bir başka anlamı, Amerika ve Siyonist terörü, devletler kovamayacak, İslam devletleri kovamayacak, başka devletler de kovamayacak.

Askeri ve teknolojik üstünlüğe sahip olanlar kovamayacaklar. Özellikle kalkınmasını tamamlamış müreffeh ülkeler ve toplumlar kovamayacaktır.

Halkın diliyle söyleyelim; Kaybedeceği bir şeyleri olanlar asla böyle bir işe girişemeyeceği gibi bunu aklının ucundan bile geçiremeyecektir.

Şimdi sorumuzun cevabına yaklaştık öyle değil mi? Amerika ve her türlü emperyalistleri kaybedecekleri bir şeyleri olmayanlar kovacaklardır. Bunun en somut örneği kaybedecekleri hiçbir şeyleri olmayan Afganlı kardeşlerimiz yapabilmiştir bu işi. Kahramanlıklarının, yiğitliklerinin yanı sıra asıl güçlerini kaybedecekleri bir şeylerinin olmamasından almışlardır. Amerika’dan önce de Sovyetler Birliğini sürüp çıkarmışlar hatta ondan önce İngilizleri def etmişler, hatta Hindistan’ın özgürlüğe kavuşmasının ilham kaynağı olmuşlardır.

Afganlı kardeşlerimizi ayağa kaldıran yegâne güç kaybedecekleri hiçbir şeylerinin olmaması, yıkılacak hiçbir saraylarının olmamasıdır.

İyi niyetleri ve kardeşlik duygularından dolayı ikide bir “Mehmetçik Gazze’ye!” sloganı atanlara diyorum ki;

Böylesine mamur olmuş, ekonomik ve teknolojik yatırımlarını büyük oranda tamamlamış bir Türkiye asla Amerika ve Siyonist terör devletini bölgesinden kovup çıkaramaz, kuvvet yoluyla asla bu işe tevessül edemez.

Milli gelirinin önemli bir bölümünü kıyılarındaki turizmden alan,

Akdeniz kıyısında milyarlara mal olan bir nükleer santral kuran,

Başta Marmara olmak üzere dev köprüler, tüneller, yer altı geçitleri inşa eden,

Nice şehirlerini artık üçüncü ve dördüncü organize sanayi bölgeleriyle donatan

ve şu an bizim aklımıza gelmeyen nice yatırımlara sahip olan bir Türkiye başkalarının camekânına taş atabilir mi dersiniz?

Orta doğudaki diğer Arap ülkeleri de bu anlamda bizden geri kalan bir yanları yok.

Yani sırça köşklerde ve camdan saraylarda oturanlar asla başkalarının evine taş atamazlar.

Hey akıllılar, hey çokbilmişler, size sesleniyorum; Amerika ve Siyonist çeteyi bu mübarek topraklardan çıkaracak olanlar, sizin şu dudak büktüğünüz, küçük gördüğünüz Hamas’tan başkası değildir unutmayın.

Bu düşüncelerle cumanızı tebrik ediyoruz.

Bu yazı toplam 259 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar