5 Rus Askeri Öldürüldü(FOTO)

5 Rus Askeri Öldürüldü(FOTO)

Kafkasya'nın özgürlüğü için cihadı sürdüren Kafkasya İslam Emirliği'ni bağlı mücahidler, Rus işgal güçlerine yeni bir darbe daha indirdi.

Dağıstan'ın Buinaksk şehrinde bir Rus askeri üssüne yönelik şehadet operasyonu gerçekleştiren Mücahidler en az 5 Rus askerini öldürürken, 35 Rus askerini de yaraladı.

Dağıstan İçişleri Bakanlığı sözcüsü Vyacheslav Gasanov tarafından yapılan açıklamada, bomba yüklü bir aracın askeri üssün bir kapısına çarparak içeri girdiğini ve içinde askerlerin bulunduğu çadırlar bölgesinde patladığını söyledi.

Açıklamada, üsteki askerlerin araç sürücüsüne ateş açması sonucu, aracın üssün merkezine yetişmesini engelledikleri belirtildi.

Diğer yandan, şehadet operasyonunun gerçekleştiği bölgeye giden ve yaralı Rus askerlerini hastanelerde ziyaret eden Dağıstan Cumhurbaşkanı Magomedsalam Magomedov, operasyon ile ilgili yaptığı açıklamada, "bugünkü terör saldırısı, militanların ülkede böylesi eylemler gerçekleştirebilecek kadar hala güçlü olduğunu göstermektedir. Güvenlik güçlerimiz militanları tamamen etkisizleştirmek için çabalarını artırmalıdırlar" diyerek mücahidlerin operasyonel gücünü itiraf etti.

Rusya Tehdit Etti, Umarov Meydan Okudu

Kafkasya mücahidlerinin son zamanlarda Ruslara yönelik gerçekleştirdiği sarsıcı operasyonların artması üzerine, Rusya Devlet Başkanı Dmitry Medvedev, Kafkasya İslam Emirliği'ne karşı saldırıların artırılması talimatını verirken, Kafkasya İslam Emiri Dokko Umarov'dan, mücahidlerin operasyonlarının Rusya'nin içlerinde devam edeceği açıklaması geldi.

Medvedev "haydutlarla tören olmamalı, onlar ortadan kaldırılmalı" derken Emir Umarov da cihadın Rusya'nın içlerinde devam edeceğini söyledi.

Kafkasya mücahidlerinin duası

Ya Allah! Kafkasya'da ve tüm dünyadaki Mücahidlere yardım et!

Ya Allah! Onları esaretten ve ağır yaralardan kurtar!

Ya Allah! Onların ailelerini koru!

Ya Allah! Ulemamızı ve umeramızı koru!

Ya Allah! Kardeşlerimizi esaretten kurtar!

Ya Allah! Tutuklu Müslümanların durumlarını iyileştir!

Ya Allah! Kâfirleri ve bize karşı savaşan münafıkları kahret!

Ya Allah! Putin'i kahret! Ya Allah! Medvedev'i kahret!

Ya Allah! Kadırov'u kahret! Ya Allah! Yevkurov'u kahret!

Ya Allah! Tüm küfür önderlerini mahvet!

Ya Allah! Onların entrikalarını boz! Silahlarını kullanılamaz hale getir!

Ya Allah! Bize Senin Yolunda yakın bir zafer ve şehadet nasip et! Çünkü biz Müslümanlarız ve bizi Cennet Bahçeleriyle ödüllendir!

Âmin
,


KAFKASYA MÜCAHİDLERİNE SELAM OLSUN

KAFKASYA MÜCAHİDLERİNE SELAM OLSUN

KAFKASYA MÜCAHİDLERİNE SELAM OLSUN

KAFKASYA MÜCAHİDLERİNE SELAM OLSUN

KAFKASYA MÜCAHİDLERİNE SELAM OLSUN


 

 

velfecr