ZÜPPELİ TEKFİRCİLER

ZÜPPELİ TEKFİRCİLER

Siz tekfircisniz ve sizin elinize fırsat geçtiğinde sizin gibi düşünmeyen her insana zulmetmeye adaysınız. Sizler ZÜPPELİ , YALDIZLI, OCAKLI, SAÇAKLI tekfircilerisiniz .

ZÜPPELİ TEKFİRCİLER

Sunni geleneğe mensub bir mü'min olarak son günlerde cerayan eden Şii-Sunni kavgası çıkartmaya hevesli cenahın tutumu gerçekten hayret verici kalitesizlikte ve omurgasızlıkta oluşuna şahid oldum.  Hadi diyelim ki Kasım Süleymani "şehid olmadı, kötü birisiydi vs" peki neden tekfir ediyorsunuz ?
Sizin kaç tane Akaid fıkhınız var ? "Ehl-i kıble tekfir edilmez" diye en başta duran fıkhi kaideyi neden çöpe atarcasına görmezden geliyorsunuz? İŞİD tekfircilerinden sizin nasıl bir farkınız var ? Siz hangi Ehl-i Sünnet'e mensupsunuz? Elinizde bir belge bilgi olmadan ZÜPPELİ akaidi ile yada kendini dinin nuru sanan YALDIZ'lı mezhepçiler ne ara sizin dininizin ölçüsü oldu?
Kerhanesi , meyhanesi, kumarhanesi çatır çatır çalışırken siz ne ara İslâm'ın bayraktarı oldunuz? İsimleri Ayşe , Fatma, Zeynep olan Anadolu'nun şehid torunu kızları genelevlerde şu saatte dahi yasal tecavüze(!) uğrarken hangi onur ve şerefle bir başka mezhebe , kavme mensup diye küfretme yüzlülüğünü gösterebiliyorsunuz ?
Kendinizi Dirliş Ertuğrul filmine kaptırıp Anadolu Selçuklu Devleti vatandaşı sanırken hangi maddeyi yiyip içerek bu kafaya erdiniz? 1400 yıllık Hilafet makamı kendi coğrafyanızda ilga edilmişken hangi yüzle İslâm'ın bayraktarı oluyorsunuz?
Sahabi'ye, annelerimiz'e sövüyor diye İngiliz Şiiliği zokasını yutup tekfircilik yapanlar sizin internetiniz Youtube'u çekmiyor mu. Açın bakın Türkiye'den, Allah'a Kitab'a Peygamber'e Annelerimiz'e kahkalarla küfrederek canlı yayın yapan soysuzları da bi görün . Uzakda da değiller aynı şehirdeyiz çoğu ile... Halkı din, mezheb, etnik kimlikten dolayı düşmanlığa sevk eden kışkırtan kişiler yasal olarak suçlu iken neden bu denli pervasızdırlar?
Anadoluyu işgal eden, her karışı bölüşen Fransız ,İngiliz, İtalyan ,Yunan devletleri ile akrabalık derecesinde dost olanlar, Kuvva-i Milliye ruhunu unutup ne ara ABD köpekliğini,İngiliz uşaklığını iliklerine kadar benimsedi? 
Irak'ta Ebu Gureyb'de etmedik zulüm, işkence, tecavüz bırakmamış ABD ve İngiliz güçlerini kutsal Mesih sanarak "Vur vur ABD vur" diye tempo tutunlar sizin haliniz neye benziyor biliyor musunuz ? Şuna : Gelinlik giymiş öz kızına düğünden bir gün önce tecavüz etmiş adamı kendisine damat edinip sonra da o damada eline bir kilo baklava alıp ziyarete giden kayınpedere benziyor? Çünkü Filistin , Kudüs, Mekke, Medine ve İslam çoğrafyasının tamamı bizim namusumuz niteliğinde kızımız gibi değil midir? 
Başındaki sarık görünümlü kavuğu ile ABD sünniliği yapanlar; siz abdesti, namazı , orucu bozan şeyleri anlattığınız gibi şerefi, onuru, dini bozan şeyleri ne zaman anlatacaksınız? Edep yerlerinin taharetini anlattığınız gibi İslam beldlerini kafir ve zalim çizmelerinden taharet ettirmeyi ne zaman anlatacaksınız?
Siz tekfircisiniz ve sizin elinize fırsat geçtiğinde sizin gibi düşünmeyen her insana zülmetmeye adaysınız. Sizler ZÜPPELİ , YALDIZLI, OCAKLI, SAÇAKLI tekfircilerisiniz . Kasım Süleymani'nin şehadeti sizi de deşifre etti ve gördük ki siz olası İran-ABD savaşı için arka planda beslenen Fetö gibi birer projesiniz. İfşa oldunuz ! 
Gördük ki Filistin, Kudüs gibi bir dava da sizin umrunuzda değil. Sunni geleneğe mensup Filistin halkı ve mücadelesi de sizin umrunuzda değil. Filistin'nin kahraman insanları , mucahidleri dahi sizin kalplerinizdeki öfkeyi dindiremiyor. Mavi Marmara Gemisi'nin nakliye gemisi yapılmasına gözünü kapatanlar Filistin'e gemilerle füze taşınmasını duymayanlar sahi siz hangi kavimdensiniz hangi millettensiniz ?
Allah'ın haramlarını helâl , helâllerini haram sayarak Din'in ifsad edilmesinin adını ruhsat, maslahat koyanlar sizin bu omurgasız duruşunuz insanları ateist, deist, tekfirci olmasına vesile olurken vebaliniz yok mu sanıyorsunuz?
Yanı başınızda hayızlı kadınlara namaz kılma, oruç tutma ruhsatı verenler; kariyer sahibi olurken şarabı görmezden gelinen haram, sigarayı en büyük haram sayanlar; makam otolarında dantel desenli cübbleri ile caka satarken  şeriat, tarikat, barikat, evciliği oynayanlar sizin kaç tane şeriatınız var ?

28 ŞUBAT döneminde eylam yapan başörtülü kızlara F...şeler diyen bir soysuzun programında maymunluk yaparken, Allah'ın Dini ile alay etmekle şöhret elde eden bir "KOkan" adamla kuzu sarması olurken bu tutumu hangi fıkıh kitabından(!) tedris ettiniz ? Bu mudur sunnilik ?


Her kavme, her mezhebe , her coğrafyaya göre ayarlanabilen bir dini nasıl, nereden devşirdiniz? İman ettiğinizi ikrar ettiğiniz Kitab'tan bir Ayet ile yazıma son veriyorum. Unutmayınız konuştuklarımızdan ve konuşmadıklarımızdan hesaba çekileceğiz !
Ey iman edenler! Allah için hakkı titizlikle ayakta tutan, adalet ile şahitlik eden kimseler olun. Bir topluma olan kininiz, sakın ha sizi adaletsizliğe itmesin. Âdil olun. Bu, Allah’a karşı gelmekten sakınmaya daha yakındır. Allah’a karşı gelmekten sakının. Şüphesiz Allah, yaptıklarınızdan hakkıyla haberdardır.( Maide-8)

Tevfik Akıldanesi / TevhidHaber