Zekeriya Öz'den Resmi Açıklama

Zekeriya Öz'den Resmi Açıklama

Zekeriya Öz hakkındaki iddialarla ilgili üç sayfalık yazılı açıklama yaptı ve iddiaları yalanladı. Öz: Başbakan'ın gönderdiği yargı kökenli iki önemli isim tarafından tehdit edildim..

Zekeriya Öz , Dubai tatili ile ilgili ortaya atılan iddialara cevap verdi. '77 bin 500 TL'lik faturayı Ali Ağaoğlu 'na ödettiğim iddiası gerçek dışıdır." diyen Öz, "Yurt dışına 22 kez çıktığım iddialarına ilişkin iddialar gerçek dışıdır." dedi.

İşte Savcı Öz'ün açıklamalarından  satır başları:

-22 kez yurtdışına çıktığım ispat edilirse aynı gün mesleğimden istifa edeceğimi ilan ediyorum.
 
-Başbakan tarafından şahsıma yönelik gerçek olmayan iddialar dile getirildi. Yüksek yargı kökenli olan saygı duyduğum 2 kişi bizzat Sayın Başbakan tarafından bana gönderilmiştir. Bu 2 kişiyle Bursa'da görüştüm.
 
 
-(Bursa'da 2 kişiyle yaptığı görüşme) Sayın Başbakan'ın bana çok kızgın olduğunu, hakkımda ağır laflar ettiğini, bir mektup yazarak kendisinden özür dilemem gerektiğini, hükümete yönelik soruşturmaların derhal durdurulmasını, aksi takdirde zarar göreceğimi ve bunun sonuçlarının benim için ağır olacağını, emniyete neden gittiğimi bunun herkesi çok kızdırdığını söylediler.
 
-Tehdit niteliğindeki bu haberi getiren değerli kişilere ; ... başıma gelebilecek en kötü şeyin ölüm olduğunu, görevim nedeniyle ölmem halinde de görev şehidi olacağım için bunun benim için şeref olacağını ifade ettim.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
samanyoluhaber