"Zamanı Geldi, Rehber'den İzin Bekliyoruz"

"Zamanı Geldi, Rehber'den İzin Bekliyoruz"

İran Gönüllü Güvenlik Güçleri (Besic) Komutanı Tuğgeneral Muhammed Rıza Nakdi, İran'ın Semnan Kenti'nde düzenlenen "Kudüs'e Doğru Askeri Tatbikatı'nda" konuştu.

İstikbar güçlerin, kirli gölgelerini dünyaya hakim kılmak için her yerde zulüm yapıp kan döktüklerini belirten Nakdi, "Amerika ve istikbar güçleri, Taylant, Miyanmar,  Pakistan, Afganistan,  Suriye ve dünyanın daha bir çok yerinde çeşitli bahanelerle Müslümanları katlediyor, Müslümanların evlerini başlarına yıkıyor" dedi.

 

İran Gönüllü Güvenlik Güçleri (Besic) Komutanı ,Zorba güçlerin, Filistin ve Gazze'yi zulüm ve sitem ile doldurduğunu ifade ederken, batının kendisini Ehl-i Sünnet taraftarı göstererek Irak ve Lübnan'da sayısız cinayetlere ev sahipliği yaptığını ve İmamların  türbelerini de kana buladığını dile getirdi.

Libya, Tunus, Mısır ve Afrika'da gerçekleşen Müslüman katliamlarının her geçen gün daha da arttığının altını çizen tuğgeneral,  Amerika'nın kadın, çocuk, yaşlı demeden Müslümanları acımasızca nasıl öldürdüğünü anlattı.

 

Muhammed Rıza Nakdi, Gönüllü savaşçıların (Besic) ve özgürlükçülerin bir gün duydukları bu hıncı İslam düşmanı Amerika'nın başına vuracağını vurgulayarak şöyle dedi:

"Besiclerin destan yazma zamanı gelmiştir. İstikbar güçlerin işlediği bu cinayetleri sessizce izleyemeyiz.

Besicler hem askeri yönden hem de teknolojik ve kültürel açıdan kendini her geçen gün daha da güçlendiriyor."

 

Nakdi konuşmasınınm devamında Amerika ve Siyonist rejime meydan okuyarak şöyle dedi:

"Düşmanlarımız şunu çok iyi bilsinler ki, Besicler Kudüs'ü özgürleştirmek için Rehber'in (Ayetullah Hamaney'in) vereceği emri sabırsızlıkla beklemektedirler."