Zaman’a İlanlı İptal

Zaman’a İlanlı İptal

İ.E.Ç. adlı bir vatandaş, ısrarla “istemediğini” bildirmesine rağmen aboneliğini iptal etmeyen Zaman’a posta kutusuna astığı mesajla tepki gösterdi.

Hükümet’e yönelik kirli 17 Aralık operasyonunda parmağı olmakla eleştirilen Cemaat’in yayın organlarından Zaman gazetesinin yanlı yayınları okuyucularının da tepkisini çekiyor. 

Akit’in haberine göre, yurdun dört bir köşesinden vatandaşların, operasyon konusundaki duruşu ve yayınlarına tepki göstererek, Zaman aboneliklerini iptal ettirmek istedikleri haberleri geliyor. Ancak Zaman gazetesi yetkili birimlerinin, vatandaşların bu taleplerini yerine getirmeyerek, iptale yanaşmadıkları ileri sürülüyor.  

10 KEZ ARADIM, HALEN GELİYOR

İşte İ.E.Ç. adlı vatandaş. Akit’e yaptığı açıklamada “Kardeş hatırına zoraki abone olduğum Zaman gazetesi aboneliğimi iptal ettirebilmek için en az 10 kez müşteri hizmetlerini, abonelikte aracılık eden kardeşimi ve dağıtım bürosunu aramama rağmen gazete gelmeye devam ediyor” dedi.

z1.jpg

POSTA KUTUSUNA MESAJ BIRAKTI: İSTEMİYORUM GETİRMEYİN

İ.E.Ç. adlı vatandaş, çareyi posta kutusuna mesaj bırakmakta buldu. Vatandaş, fotoğrafını çekip gazetemize de gönderdiği mesajında şöyle dedi: “Zaman gazetesi dağıtıcısı arkadaş. Aboneliğimi 18.12.2013 tarihi itibariyle iptal ettim. Bu konuda en az 10 kez müşteri hizmetlerinizi aradım. Yetmedi 2 kez dağıtım büronuzu aradım. Ama posta kutuma neden hala gazete bırakılıyor anlamış değilim. Benim iptal ettirmiş olmam önemli değil ki. Zira siz hala (Müslümanları) en çok satan gazetesiniz. Daire 14.”