'Zaman' düşüşte

'Zaman' düşüşte

Yolcularına gazete hizmeti sunan Türk Hava Yolları, uçaklarda Zaman, Bugün, Today's Zaman ve Ortadoğu gazetelerinin dağıtımını durdurdu.

THY'nin yaptığı mevcut uygulamada pasaport kontrolünden sonra yolcular uçuş kartlarını göstererek istedikleri gazeteyi alabiliyorlar, Business Class yolcularına ise istedikleri gazete, uçak içinde dağıtılıyordu. 

TAMAMEN KALDIRILMADI 
THY Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği'nden alınan bilgiye göre, bundan böyle yolcular yine pasaport kontrolünden sonra uçuş kartlarını göstererek gazetelerini alabilecekler. Ancak uçak içinde Business Class'da sadece Bugün, Today's Zaman ve Zaman gazetelerinin dağıtımı yapılmayacak. Alınan bilgiye göreTHY'nin CIP ve Lounge salonlarında da adı geçen gazetelerden önemli miktarda azaltma yapıldığı öğrenildi. Öte yandan Cihan Haber Ajansı'na göre THY'de söz konusu bu üç gazetenin yanı sıra Ortadoğu gazetesinin dağıtımı da durduruldu. Son günlerde satışları ciddi şekilde düşen ve abone iptalleri sonrası tiraj kaybı yaşayan Zaman Gazetesi ise bu karara tepki gösterdi. 

Takvim