" Zalimlerden Zalim Seçin"

" Zalimlerden Zalim Seçin"

Doğru Haber Genel Yayın Yönetmeni Mehmed Göktaş'ın Yazısını İktibas Ediyoruz

Zaten biz demeden çokları zalimlerden birini tercih etmiş durumda. Öyle ya, kendilerine göre haklı değiller mi? Bir kaç gün önce zalim Esed'in kimyasal vahşetinden dolayı ayağa kalkmadık mı, çırpına çırpına  can  veren yavrular için göz yaşı dökmüyor muyduk? Dünyanın buna sessiz kalmasından şikayetçi değil miydik?

Daha ne istiyorduk, işte aslan Trump'ın sabrı buraya kadarmış, yavrularımızı bombalandığı o lanet hava üssünü 59 füzeyle tarumar etti, katil uçakları imha etti, Şayrat üssünü kullanılamaz hale getirdi. Bizim asla yapamayacağımız, gücümüzün yetmeyeceği bir şey yaptı.

Bu arada işin içinde Rusya'nın bizzat  kendisinin olduğu da ispat edilmek üzere. Söz konusu zehirli gazların ortaya saçılan varillerin yıllar önce Rusya tarafından verildiği ortaya çıkmıştır. Yani bu kimyasal katliama ortak olduğu belli olmuştur bile.

Şimdi sen gel de Amerika'yı sevme, Amerika'dan, Trump'tan yana tercihini koyma.

Bu arada bir kısmımız da Rusya'yı, Rus cephesini tercih etmiş durumda. Her şeyden önce Trump Esed'e ne kadar kızmış olsa da onun gitmesini istememekte ve bunu açıkça belirtmektedir.  Öte yandan PYD, YPG'ye olan desteğinde bir değişme yoktur.

Rusya zalimini seçenlerin kendilerini haklı çıkaracak daha nice malzemeleri var ellerinde.

Bir defa söz konusu kimyasal katliamı Esed'in yaptığını kabullenmiyorlar, geçmişte Irak'taki nükleer ve kimyasal silah bulundurma bahanesiyle işgali gibi aynı oyunun bugün Suriye üzerinde oynanmakta olduğu dillendirilmekte.

Her şeyden önce Amerika'nın füze saldırısını israil desteklemektedir, Amerika uşaklığı tescillenmiş Arap rejimleri desteklemektedir.

Kısacası bu zalimlerden her birini tercih edenlerin kendilerine göre söyleyecekleri şeyleri var. Söyleyin, Amerika nereye gitmiştir, nereyi işgal etmiştir de orası viraneye dönmemiştir? Özellikle İslam dünyasından iflah olan bir belde var mıdır?

Şu anda Suriye'ye fırlattığı füzelerin arkasının hayır getireceğine inanan var mı?

Peki Rusya'dan, Rusya ile beraberlikten bir hayır bekleyen var midir?

Kutlu Doğum etkinlikleri dolayısıyla bu yıl Hak ve Adalet konusunu işliyoruz.

Zalimlerden zalim beğenmek zorunda değiliz.

İnsanlık bugün olduğu kadar hic bir zaman adalete böylesine muhtaç olmamıştır. İnsanlık bugün bir şeyi daha öğrenmiştir; Güç ve kuvvet ne zaman imansızların eline geçmişse tuğyan, tağutlaşmış, firavunlaşmıştır.

Geriye bir tek yol kalmıştır; Güç ve kuvvet imanlıların eline geçmeli, Müslümanlar güçlenmeli, kuvvetlenmelidir.