Zafer Çağlayan'dan Hediye Saat Cevabı

Zafer Çağlayan'dan Hediye Saat Cevabı

Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Mersin'de dün yaptığı konuşmada, "Kılıçdaroğlu, eğer beni duyuyorsan cevap ver. Hediye saat alan, hediye saat veren, hediye saat aldı diyen, namussuzdur, alçaktır, edepsizdir" dedi

17 Aralık Büyük Rüşvet operasyonun ardından ortaya çıkan tapelerde İranlı işadamı Reza Zarrab’ın 700 bin liralık saat hediye ettiği iddia edilen Eski Ekonomi Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Zafer Çağlayan, dün Yenişehir ilçesinde yaptığı konuşmada CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklendi.

“İkide bir diyor ki, ‘Zafer Çağlayan hediye saat almış.’ Kılıçdaroğlu, eğer beni duyuyorsan cevap ver. Hediye saat alan, hediye saat veren, hediye saat aldı diyen, namussuzdur, alçaktır, edepsizdir” ifadesini kullanan Çağlayan şöyle devam etti: “Biz siyaseti hizmetkarlık için yaparız. Biz de insanları, kafatasına, boyuna, posuna, rengine, ırkına, inancına göre ayırma yoktur. Biz yaratılanların hepsini Yaratandan dolayı seven bir anlayışa sahibiz. 4 gün evvel bir yalan söylemiş. İftira atmış. Dedikodu yapmış. Ancak bu meydanda diyorum ki, bana atmış olduğun iftirayı ispatlayamazsan, namertsin, alçaksın, şerefsizsin. Eğer şu kadar haysiyetin varsa, eğer şu kadar namusun varsa, şu kadar adamsan çık ispatla. ispatlamazsan namertsin, müfterisin, yalancısın."