Yolsuzluklarla mücadeleden prim vermeyiz

Yolsuzluklarla mücadeleden prim vermeyiz

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Kim olursa olsun, biz yolsuzlukla mücadeleden prim vermeyiz" dedi.

Manisa'nın Akhisar ilçesinde düzenlenen toplu açılış töreninde konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Son seçimde her iki kişiden biri AK Parti'ye oy verdi. Bu bir güven oylamasıdır. Ama birileri bunu hazmedemedi" dedi.
 
"Milletin istikamet çizmesi için elimizden geleni yaptık. Karar milletin dedik, kararı siz verdiniz" ifadelerini kullanan Başbakan Erdogan, "Aramıza fitne, fesat sokmak niye. İşte bunlarla mücadele edeceğiz dedik" şeklinde konuştu.
 
CHP kaymak takımının partisi
 
CHP zihniyetinde olan savcıların mağduru olduğunu dile getiren Başbakan Erdoğan, "CHP bu ülkede kaymak takımının partisidir. 'Millet karar veremez' diyorlar, 'millet anlamaz' diyorlar. 'Millet kim ki Türkiye'ye istikamet çizecek' diyorlar. Bunlara işte o lobiler, o örgütler, o çeteler onlar destek veriyor. Onlarla yürüyüyorlar. AK Parti ile bu kirli oyun, kirli düzen çöktü. Bundan rahatsız oluyorlar. AK Parti ile birlikte içeride ve dışarıda yeni bir dönem başladı. Çünkü hesaplar artık alt üstü oldu" şeklinde konuştu.
 
Yolsuzlukla mücadeleden prim vermeyiz
 
Başbakan Erdoğan, "AK Parti, yolsuzluklarla mücadele ede ede bugünlere geldi. Babamın oğlu olsa, evladım olsa, kim olursa olsun, biz yolsuzlukla mücadeleden prim vermeyiz" dedi.
 
Vatana ihanet içindeler
 
"Gerek anamuhalefet gerek yavru muhalefet vatana ihanet içindedir" ifadelerini kullanan Başbakan Erdoğan, şöyle devam etti:
 
"Zira 642 milyar, eski rakamla 642 katrilyon bu ülkede devletin kasasında kaldı. Ama bak 17 Aralık'tan bu yana, 120 milyar dolar maalesef zarar var. Yazık değli mi, bunu nasıl yaparsınız? Böyle bir kampanya nasıl başlatırsınız? Bu bir çete olayıdır, bu bir örgüt olayıdır. Maalesef anamuhalefet de yavru muhalefet de el ele şu anda bu işi yapıyorlar."