"Yok Edilmek İstenen Belgeler Şoka Sokacak"-VİDEO

"Yok Edilmek İstenen Belgeler Şoka Sokacak"-VİDEO

Sabah Gazetesi Yazarı Sevilay Yükselir, bu akşam %100 Siyaset programında yayınlayacağını duyurduğu Fethullah Gülen'in daha önce hiç yayınlanmamış görüntüleri için "Türkiye şok geçirecek" dedi.

İşte Sevilay Yükselir'in o açıklamaları:

Fethullah Gülen'in enteresan bir yüzünü göreceğiz. Bunlar daha önce hiç yayınlanmamış görüntüler. Sosyal medyada yanlış anlaşılıyor bu olay. Gizli çekim söz konusu değil. Sadece zamanında çekilmiş ancak hiç yayınlanmamış görüntüler bunlar.

Fethullah Gülen'in konuşmalarında bugün paralel yapının teknik bakımdan nasıl bir yol izlediğini, yıllar öncesinden bunun mesajının nasıl verildiğini göreceğiz.

Gerek teknik nakavt gerekse Fatih Sultan Mehmet'le alakalı nasıl bir üslup kullandığını göreceğiz. Gülen'in Fatih Sultan Mehmet konusundaki üslubu Milliyetçi kesimde çok tepki çekecek.

Türkiye şok geçirecek!

Video kadar bu videoyu nasıl ele geçirdiğimiz de önemli. Görüntüler, HSYK Hakimlerinden biri tarafından fırında yakılmak isterken ele geçirildi. Bu gibi çok sayıda yakılıp tahrip edilmiş belge var. Hepsi elimizde.
Türkiye Fethullah Gülen'in çok farklı bir yüzünü görecek ve Türkiye şok geçirecek!

Bu belgelerin gülen soruşturmasına etkili olacağına inanıyor musunuz?

Biz yayından sonra elimizdeki bütün belgeleri emniyet mensuplarına teslim edeceğiz. Harddiskler, Cdler, belgeleri her şeyi yayından sonra emniyete teslim edeceğiz. Bir HSYK hâkimi neden bunları yok etmeye çalışsın! O harddiskin içerisinde ne var? Hala üzerinde çalışıyoruz.


Maklubeciler yargı ve HSYK'da var mıymış yok muymuş ortaya çıkacak

Bir kere Türkiye şunu öğrenecek Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç dâhil birçok kimse yargıda paralel yapının olmadığını iddia edip duruyordu. Biz aylardır bunun mücadelesini veriyoruz, anlatmaya çalışıyoruz.  HSYK’nın maklubecilerin bir karargâhı olduğunu, Cemaat kontrolünde, güdümünde birçok insanın orada uyarlarına geldiği biçimde görev yaptığını anlatmaya çalışıyorduk. Bazı kesimler bunu hep reddediyordu. Bu akşam Bu HSYK hâkimin “Maklubeci” diyorum ben bunlara, Bir maklubecinin bu belgeleri, bu cemaatle ilgili bilgileri ne için tutuğunu görecek. Ondan sonrası bu soruşturmaya yapan savcıların ve emniyetin eline geçecek. Paralel yapı, Maklubeciler yargıda HSYK’da var mıymış yok muymuş? Ortaya çıkacak!

Özellikle de Haşim Kılıç’ın dikkatine sunuyoruz. Her şey gün gibi ortaya çıkacak!

yirmidörthaber