Yine Aynı Rezalet

Yine Aynı Rezalet

Su gibi alkolün tüketildiği, ahlâksız sahnelerin yaşandığı yılbaşı gecesinde içenler, sızanlar, tacizciler ve gaspçılar iş başındaydı.

Hıristiyan geleneği olan yılbaşı kutlamalarında rezalet yaşandı. Gecenin ilerleyen saatlerinde açık alanlarda ve eğlence mekanlarında eğlenenler; aldıkları alkolün etkisiyle sarhoş olup birbirine girince tacizler, taşkınlıklar yaşandı. Komaya giren ayyaşlar ambulanslarla hastanelere yetiştirilmeye çalışıldı. Taksim Gezi Parkı, sosyal medya üzerinden yapılan eylem çağrısı üzerine polis tarafından kapatıldı. Gezi Parkı içerisinde sadece polislerin olduğu görüldü.

NİŞANTAŞI‘NDA YILBAŞI EĞLENCESİ ORGANİZE ETTİ!

İstanbul’daki yılbaşı eğlence programlarını CHP’li belediyeler organize etti. Şişli Belediyesi Nişantaşı’nda yılbaşı eğlencesi organize etti. Şişli Belediye Başkanı ve CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül de söz konusu programa katıldı.

Yılbaşını Nişantaşı’nda kutlamaya gelenler adeta izdihama neden oldu. Yaşanan kalabalık nedeniyle özellikle kadınlar zaman zaman zor anlar yaşadı. İnsan selinin ortasında kalan bir genç kız, ezilmekten son anda kurtuldu. Çığlık atarak yardım isteyen genç kız zor anlar yaşadı. Genç bir turist kız ise, yaşanan izdiham nedeniyle fenalık geçirdi.

Nişantaşı’nda binlerce kişinin akın etmesiyle yaşanan kalabalık, zaman zaman sinirleri de gerdi. Kız arkadaşlarının taciz edildiğini iddia eden gençlerin bir kişiyi yumrukladığı görüldü. Yaşanan kavga daha da büyümeden önlendi.

Yeni yıl kutlamaları sonrası Taksim İstiklal Caddesi’nde yine bilindik manzaralar yaşandı. Taksim Meydanı’nda geniş güvenlik önlemleri alan polis, tacizcilere göz açtırmadı. Kalabalığın arasında kadınları taciz etmeye çalıştığı iddia edilen 3 kişi, güven timleri tarafından yakalandı.

112’NİN TELEFONLARI KİLİTLENDİ

Gecenin ilerleyen saatlerinde alkol komasına girenler nedeniyle 112’nin telefonları kilitlendi. Taksim’de ise sirenleri açık bir şekilde ambulanslar komaya girenleri hastaneye yetiştirmeye çalıştı. Yanı başında alkol komasına girenleri görenler ise her şeye rağmen yine de alkol almaya devam ettiler.

ŞAHKULU CAMİİ TUVALETİ AYYAŞLARIN HİZMETİNE AÇILDI

Aldıkları alkolün etkisiyle sızanların merkezi olan Taksim Tünel civarında bulunan Şahkulu Camii’nin tuvaletinin ayyaşların hizmetine açık tutulması duyarlı vatandaşların tepkisine neden oldu. Ayyaşlar, Şahkulu Camii avlusundan geçerek tuvaleti kullandıkları camii adabına uymayan davranışlar sergiledikleri görüldü.

Geziciler çam ağaçları altında eğlendi!

Yılbaşı adı altında yapılan toplu kutlamalara yine taciz olayları damga vururken, CHP’li belediyeler organizasyonlarıyla ahlaksız görüntülere imkân sundu. Kutlamalar kapsamında çok sayıda çam ağacı katledilerek, yılbaşı süslemelerine meze yapıldı. Bu işte başı, Gezi Parkı olaylarında “yeşili koruyoruz” diyerek ülkeyi yakıp yıkan çapulcular çekti.

İnsanlığı sömüren kapitalist sistemin dünyaya Hıristiyanlık üzerinden sunduğu yılbaşı kutlamaları ülkemizde yine rezilliklere sahne oldu. Kutlamalara taciz olayları damga vururken, CHP’li belediyeler çirkinliklere öncülük etti. Gezi Parkı olaylarında “yeşili koruyoruz” diyerek ülkeyi yakıp yıkan çapulcular ise Noel bahanesiyle kesilen çam ağaçları altında yeni yıla girdi.

CHP’Lİ BELEDİYELERİN NOEL’İ

Her sene yılbaşı kutlamalarında yaşanan ahlaksızlıklar bu yılda artarak devam etti. Başta İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir, Antalya olmak üzere birçok ilde çok sayıda taciz olayı yaşandı. CHP’li belediyelerin bulunduğu illerde ise çirkin olaylar belediye eliyle işlendi. Ankara’da CHP’li Çankaya Belediyesi’nin Kuğulu Park’ta düzenlediği yılbaşı gecesi programında bir dizi ahlaksızlıklar yaşandı. Çok sayıda dans gurubunun sahneye çıktığı programda kadın dansçıların yarı çıplak bir şekilde çocuklarında bulunduğu ortamda dans ettikleri görüldü. Geceye damgasını vuran olay ise belediye görevlileriyle vatandaşlar arasında çıkan kavga oldu. Görevliler kutlama alanında bulunan gençlere tekme tokat saldırdı, dayak yiyen vatandaşlar linç edilmemek için alandan kaçarak uzaklaştı.

BU NASIL EĞLENCE?

Ahlaksızlıkların yaşandığı diğer bir il ise Antalya. Şehirde yeni yılı kutlamak bahanesiyle ‘Noel Anne’ etkinliği düzenlendi. Bir reklam ajansının organize ettiği programda mankenlere Noel Anne kıyafetleri giydirilerek şehir merkezinde dolaştırıldı. Bu durum vatandaşlardan tepki topladı. İzmir ve Eskişehir Büyükşehir Belediyelerinde de benzer durumlar vardı. Noel etkinliklerine günler öncesinden başlayan belediyeler, şehir süslemeleri ve organizasyonlar için milyonlarca lira para harcadılar. Vatandaşların yılbaşı gecesinde çılgınlar gibi eğlenebilmesi için her türlü kolaylığı sağlayan CHP’li belediyelerin Noel’e gösterdikleri hassasiyet dikkat çekti.

GEZİCİLER YENİ YILA ÇAM AĞAÇLARI ALTINDA GİRDİ

Öte yandan yılbaşı kutlamak için çok sayıda çam ağacı kesildiği belirtildi. Haziran ayında Taksim Gezi Parkı’ndaki ağaçları korumak için ülkeyi yakıp yıkan eylemciler kesilen binlerce ağacı göremedi! Gezi Parkı olaylarında “yeşili koruyoruz” diyerek ülkeyi milyarlarca dolar zarara uğratan guruplar yılbaşı eğlencelerini kesilen bu çam ağaçlarının gölgesinde yapmaları ise dikkat çekti. Birçok eğlence merkezi çam ağaçlarıyla süslenirken, Gezi’nin yeşil sevdalısı çapulcuları bu duruma ses çıkarmamaları manidar bulundu.

Yeni Akit