Yılmaz Özdil ilk kez Erdoğan'a Hak Verdi

Yılmaz Özdil ilk kez Erdoğan'a Hak Verdi

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil bugünkü yazısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı haklı buldu.

Sözcü Yılamz Özdil 

Tevhid Haber

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil bugünkü yazısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı haklı buldu.
Özdil, "Asrın liderimiz bu defa haklı…"  başlıklı yazısında bakın Erdoğan'a niçin hak verdi.
İşte o yazı:
"Asrın liderimizin önünde el pençe divan duran, yalakalık yapan, suratına sırıtan, saygıda kusur etmeyen gazeteci komşusu, fetocu çıktı… Asrın liderimiz “bunların hepsi karaktersiz” dedi.
*
Asrın liderimizi sevmem ama, bu defa haklı.
*
Kumpas davaları sırasında ekrana habire fetocuları çıkarıp, hapisteki subaylara darbeci, terörist, fuhuşçu, casus diye iftira attıran… Şimdi hiç utanmadan, hapisteki subayları ekrana çıkarıp, fetocuların ne kadar iftiracı olduğunu anlattıran gazetecilerin, hakikaten süzme karaktersiz olması lazım.
*
Fetocu savcıların, fetocu polislerin sızdırdığı iftiraları, sanki resmi belgeymiş gibi, sanki kesin kanıtmış gibi, henüz dava bile açılmamışken, henüz iddianame bile yazılmamışken, toplumu manüple etmek için şakır şakır haber yapan… Şimdi yüzleri bile kızarmadan, o savcıların, o polislerin fetoculuktan tutuklandığını, fetocu oldukları için yurtdışına kaçtıklarını haber yapan gazetecilerin, haysiyetsizlik seviyesinde karaktersiz olması lazım.

*
Asrın liderimizin kafasına nihayet dank ettiğine göre…
Sarı basın kartı dağıtan Basın Yayın Enformasyon Dairesi'nin adını, Basın Yayın Karaktersizlik Dairesi olarak değiştirmesi lazım."