Yılmaz: HDP Mağdur Rolünü Oynuyor

Yılmaz: HDP Mağdur Rolünü Oynuyor

Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Genel Başkan Vekili Mehmet Hüseyin Yılmaz, HDP'yi baraj korkusu sardığını belirterek, kendilerine suikast bile yaptırabileceklerini ileri sürdü.

Partisinin desteklediği Bağımsız Milletvekili Aydın Gök’e destek vermek için Batman’a gelen Mehmet Hüseyin Yılmaz, seçim lokalini ziyaret etti.

Burada partililere seslenen Genel Başkan vekili Hüseyin Yılmaz, HDP’nin politikalarını eleştirerek, anne ve babaları HDP’nin politikaları konusunda uyardı.

“MAĞDUR EDEBİYATI YAPMAK VE BARAJI AŞMAK İÇİN SEÇİM BÜROLARINI BOMBALATIYORLAR”

Yapılan son anketlerde HDP’nin barajın altında kalmasının söz konusu olduğunu, bunların ivme kazanması ve batıdaki Kürtlerin oyunu almak için mağdur rolü oynaması gerektiğini ifade eden Yılmaz konuşmasını şöyle sürdürdü.

“HDP barajın altında kalmamak ve mağdur edebiyatı yapmak için DHKP-C ve benzeri örgütlerle paralel yapı üzerinden kendisine bombalı eylem bile düzenletiyor. Yarın öbür gün belki kendilerine silahlı eylem de düzenletebilirler. Barajı aşmak için her türlü yolu deneyecekler çünkü tarihte de bunu gördük ve bu tür olaylar olmuştur. AK Parti de aynı şekilde seçimlere 5-10 gün kala mağduriyet rolü oynuyor. İlkeli olmayan partilerde bu tür şeyle olabiliyor".