Yeniçeri HDP'ye ateş püskürdü

Yeniçeri HDP'ye ateş püskürdü

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, Kobani bahanesiyle ortalığı yakıp yıkanlara çok sert çıktı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, Kobani bahanesiyle 37 ilde bin 419 olay gerçekleştiğini belirterek, “Böyle bir eylemin demokraside yeri yoktur. HDP’liler kendilerini yasalara, yaptıkları yemine ve anayasaya değil, PKK’ya ve Öcalan’a bağlı olduklarını bir kez daha ortaya koymuştur” dedi.
HDP BU YAPILANLARDAN SORUMLU
Yeniçeri, PKK’ya itibar kazandırmak için televizyonlarda dil dökenlerin ve PKK ile görüşmek için Kandil’e gitme planları yapanların dökülen kanlardan ve milletin malına verilen hasardan sorumlu olduğunu da söyledi.
DALKAVUK YAZARLAR
Parlamentoda düzenlediği basın toplantısında Kobani bahanesiyle 37 ilde bin 419 olay gerçekleştiğini, bu olaylarda 212 okul, 67 emniyet, 25 kaymakamlık, 29 parti binası kundaklandığını ifade eden Özcan Yeniçeri, sokak saldırıları sonucunda ölü sayısının 40’a yaklaştığını, 308’i emniyet görevlileri olmak üzere 723 kişinin yaralandığını belirtti. Çözüm sürecini eleştiren Yeniçeri, “Başında söyleyelim PKK’ya dalkavukluk yapan kalemler, dağda ölen PKK’lılar için ağladığını söyleyenler, PKK’ya itibar kazandırmak için televizyonlarda dil dökenler ve PKK ile görüşmek için Kandil’e gitme planları yapanlar dökülen kanlardan ve milletin malına verilen hasardan sorumludur” dedi.