Yeni Kabinenin Bugün Açıklanması Bekleniyor

Yeni Kabinenin Bugün Açıklanması Bekleniyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Davutoğlu bugün 11.00'de bir araya gelecek

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu arasındaki görüşmenin bugün saat 11.00'de yapılacağı açıklandı. Davutoğlu görüşmede yeni kabineyi Erdoğan'ın onayına sunacak. Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda gerçekleşecek olan görüşmenin ardından Davutoğlu'nun yeni bakanları kamuoyuna duyurması bekleniyor.
 
Başbakan Davutoğlu, dün yaptığı açıklamada kabinede yer alacak isimler konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüş ayrılığı yaşadığı iddialarına tepki göstermiş ve "Yarın (bugün) inşallah kendisi Ankara'ya teşrif edecekler, o zaman oturup konuşacağız, istişare edeceğiz, Türkiye'de şimdiye kadar nasıl olmuşsa bundan sonra da merak etmeyin, AK Parti'nin olduğu yerde kriz olmaz" ifadelerini kullanmıştı.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu, 17 Kasım Salı günü 64'ncü Cumhuriyet Hükümetini kurmakla görevlendirmişti.
 
Önce Fidan ardından Kahraman
 
Erdoğan bu akşam Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda önce MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı ardından da TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ı kabul etti.