Yemen'de 14 asker öldürüldü

Yemen'de 14 asker öldürüldü

Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, militanların askerleri kaçırdıktan sonra boyunlarını kestiğini ve başlarında Yemen'deki El Kaide liderlerinden Celal Belıyd'ın bulunduğunu söyledi.Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre de militanlar askerleri

Yemen'in güneyindeki Hadramevt kentinde, 14 asker kaçırıldıktan sonra öldürüldü. Saldırıyı El Kaide’nin gerçekleştirdiğinden şüpheleniliyor.

Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, Hadramevt'te bir yolcu otobüsünü durduran El Kaide militanları, kimlik kontrolü yaptı. İzin dönüşü karargâha gitmekte olan sivil kıyafetli 14 asker araçtan indirildi.

Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, militanların askerleri kaçırdıktan sonra boyunlarını kestiğini ve başlarında Yemen'deki El Kaide liderlerinden Celal Belıyd'ın bulunduğunu söyledi.Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre de militanlar askerleri kaçırdıktan sonra kentteki bir meydanda infaz etti. 

Militanlar, daha fazla askeri idam etme tehdidinde bulundu.Yemen yönetiminden olaya ilişkin açıklama yapılmadı. Geçen hafta Yemen güvenlik güçleri Hadramevt’te 25 militanı öldürmüştü.