'Yemen Halkı Düşmanlara Karşı Her Cephede Savaşıyor'

'Yemen Halkı Düşmanlara Karşı Her Cephede Savaşıyor'

Yemen Ensarullah hareketinin lideri, 3 bin 300 Yemenli gencin düğününde yaptığı konuşmada şunları söyledi...

3 bin 300 Yemenli gelin ve damadın düğün töreni, Yemen'in başkenti Sana'da önemli şahsiyetlerin huzurunda yapıldı. El Sabein Meydanı'nda yetkililerin ve halkın katılımıyla düzenlenen törende, Yemen Ensarullah Hareketi Lideri Abdülmelik Husi, gelin ve damadı ve misafirlerini tebrik ederek Yemen Zekat Vakfı'nın başlattığı bu plana övgüde bulundu.

3 bin 300 Yemenli gelin ve damadın düğününde televizyon konuşması yapan Ensarullah Lideri, Yemen halkını evlilik sürecini kolaylaştırmaya ve Yemenli gençlerin evliliğinin önündeki engelleri kaldırmaya çağırdı ve bu olayı, Riyad liderliğindeki Yemen'e karşı koalisyona, barbarca saldırıların Yemen'deki yaşam sürecini asla durduramayacağı yönünde bir mesaj olarak nitelendirdi.

Abdülmelik Husi şu ifadelerde bulundu: ‘Bu kutlu merasimin sevgili gelin ve damatlarını tebrik ediyorum.

Savaşın başlangıcından beri milletimiz savaş alanlarında ve hayatın her alanında istikrarını korudu ve düşmanla her cephede savaşıyor.

Yemen'de hayat devam ediyor ve milletimiz istikrarlı ve sağlam duruyor ve bu istikrarını ve gücünü Allah’tan alıyor.

 Al-i Suud liderliğindeki koalisyona bugünkü düğünün mesajı, ne kadar suç ve cinayet işlerseniz işleyin, bunun hayatımızı bozmayacağıdır.’  (Ajanslar)