Yahudiyi Eleştirmek Nefret Hz. Peygambere Hakaret Serbest

Yahudiyi Eleştirmek Nefret Hz. Peygambere Hakaret Serbest

Charlıe hebdo, yahudileri eleştiren çizerini işten atmış. Avrupa siyonizme teslim!

Efendimiz (S.A.V.) ve Hz. İsa’ya (A.S.) hakaret yayınlarını “özgürlük” diye sunan Charlie Hebdo dergisinin, Sarkozy’nin oğlu Jean Sarkozy ve Yahudilikle ilgili bir mizahi yazısı nedeniyle kendi yazarı Sine lakaplı Maurice Sinet’i “nefret suçu”n yüzünden işten attığı ortaya çıktı. İslam ve Hıristiyanlığa hakaret “özgürlük”, Yahudileri eleştirmek bile hapis ve işsizlik nedeni. Avrupa, Siyonizm’e teslim!

 

 

90 bin Euro tazminat!

Charlie Hebdo’nun yazarı Sine, Hz. İsa ve Hz. Peygamber’e –hâşâ– hakaret etmeyip,  “Sarkozy’nin oğlu evlenmeden din değiştirmeye karar verdi” dediği için başına gelmeyen kalmadı. Antisemitist ilan edildi, işten kovuldu. Fransız Mahkemesi ise, “özgürlükçü dergiyi” 2012’de 90 bin Euro tazminata mahkum etmişti.

Charlie Hebdo’nin yazarı Sine, anti-semitist ilan edildi, işten kovuldu. “özgürlükçü dergisi” ise 90 bin Euro tazminata mahkum edildi.

Sarkozy’nin oğlu şikayetçi oldu, özgürlükçü ülkedeki, özgürlükçü derginin ve yazarının başına gelmeyen kalmadı….

 

 

 

Mahkeme, O Karikatürle İlgili Yayın Yasağı Getirdi

Diyarbakır 2’nci Sulh Ceza Hakimliği, avukat Ercan Ezgin’in geçtiğimiz hafta saldırıya uğrayan Charlie Hebdo dergisinin, yeni sayısında yayımlanan Peygamber Efendimiz’in tasviri ile ilgili, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne dilekçe vererek, yaptığı yayın yasağı talebini kabul etti. Mahkeme, bazı sitelerin konu ile ilgili URL’lerine erişimin engellenmesine karar verdi. 

 

 

Ahmet Yavuz

Birisi Müslüman olmak üzere iki polis ile birlikte 12 çalışanı öldü diye bütün dünyanın Paris’e aktığı Charlie Hebdo Dergisi’nin, 2008 yılında en ünlü çizerlerinden biri olan Maurice Sinet’i Yahudilik’le ilgili karikatürü yüzünden işinden kovdu. Sine, Sarkozy’nin oğlu Jean Sarkozy’nin Yahudi olacağına yönelik iddialarla ilgili olarak bir karikatür çizerek ironik bir şekilde “Ufaklık, hayatta uzun bir yol yürüyecek” diye yazdı.

 

 

Hebdo’nun Karikatüre, Jean Sarkozy’yi Eleştirince İşten Kovuldu

O sırada Darty elektronik eşya mağazalarının sahibinin kizi Jessica Sebaoun-Darty ile nişanlanan Jean Sarkozy’nin para için Yahudi olacağı ile ilgili mizah, özgürlükçü Hebdo’yu hiddetlendirdi. Derginin genel yayın yönetmeni Philippe Val ünlü çizere karikatürünün anti-semitist olduğunu ve Yahudiler’den özür dilemesi gerektiği yönünde uyarıda bulundu. Özür dilemeyi sert bir dille reddeden karikatürist, 15 Temmuz 2008’de Charlie Hebdo’dan kovuldu. Ancak Fransız Mahmekesi 2012’de,  Charlie Hebdo’yu suçlu bulup karikatürist Sine’ye yasal faiziyle beraber 90.000 Euro tazminata hükmetti.

 

 

Hz. İsa (a.s.) Ve Efendimiz’den (s.a.v.) Nefret ediyor!

Dergi Hazreti İsa ve Hazreti Meryem’e de hakaret eden karikatürler yayınlamış ve bu yüzden Katolik Kilisesi tarafından 12 defa mahkemeye verilmişti. Avrupa’da İslam ve Hıristiyanların kutsalına hakaret serbest, her hangi bir yanlışı, hatası, yolsuzluğu nedeniyle kamuya mal olmuş ünlü birini eleştirmek, eğer kökeni Yahudi ise suç. Avrupa, Siyonzime teslim. PKK’yı en üst düzeyde himaye eden Fransa Cumhurbaşkanı’nın eşi Bayan Mitterand’ın ülkesindeki Charlie Hebdo dergisinin, PKK Terör örgütünün Avrupa uzantıları ile içli dışlı oldukları, hatta hunhar cinayetten birkaç saat önce PKK’lı bir grubun ziyaretine ev sahipliği yaptığı da basına yansımıştı. 

 

 

İsrail hizmetkârı

Hatırlanacağı gibi Yahudi Anne Gravoin ile evli olan Fransa Başbakanı Manuel Valls’ın “ Eşim sonsuza kadar Yahudi toplumuna ve İsrail’e bağlıyım” itirafında bulunmuştu. Fransa’da geçtiğimiz yıl Hükümeti kuran eski İçişleri Bakanı Manuel Valls ise İsrail’in hizmetkarı çıkmıştı. 2010’dan beri Yahudi Anne Gravoin ile evli olan Manuel Valls, Strasburg Yahudi Radyosu’nda katıldığı bir programda, Fransa’ya bağlılık yerine, “Eşim dolayısıyla sonsuza kadar Yahudi toplumuna ve İsrail’e bağlıyım.” demesi, Milli Gazete’de, “Eş durumundan hizmetkar” başlığıyla verilmişti. 

 

milligazete