Yahudiler Nefreti Ana Okullarında Aşılıyor

Yahudiler Nefreti Ana Okullarında Aşılıyor

İngiltere'de bulunan Ortodoks Yahudi okulunun ana sınıfı öğrencilerine verilen çalışma testinde Yahudi olmayan insanlara karşı davranış eğitimi verildiği ortaya çıktı

Kuzey Londra'da bir Ortodoks Yahudi okulunun anaokulunda öğrencilere verilen çalışma testinde üç yaşındaki İngiliz çocuk, yahudi olmayanların "kötü" olduklarını yazdı".
Kuzey Londra'da Beis Rochel erkek okulundaki anasınıfında, 3-4 yaş çocukları için yapılan bir çalışma
bir velinin ihbarı üzerine ortaya çıktı. Çalışma testinin Goyim'leri tanıtmak amaçlı hazırlandığı iddia edildi. Yahudi olmayan tüm insanların kendilerine hizmet etmek için yaratıldığına inan Ortodoks Yahudiler, onları "goyim" olarak adlandırıyor. 
Aynı Beis Rochel okulunun kız ortaokulunda öğretmen olan Emily Green, "AB içinde Ortodoks Yahudileri destekleyen bir nesil bırakmak istiyorum" dedi. Bir tür prikolojik telkin yaptığını söyleyen Green, "Yahudi olmayanların kötü şeytani ve tehlikeli olmadığı nasıl öğretilir? Dışarda çok kötü bir dünya var" dedi. Bir dönem sadece Naziler için kullanılan Goyim kelimesini Yahudi olmayan bazı insanların saldırgan olduğu için onlar için de kullandıklarını söyledi.
Ana sınıfı öğrencilerine dağıtılan testteki sorulardan biri " Yahudi olmayanlar, Yahudileri ne yapmak ister ?". Çalışma sayfasına göre doğru cevap ise " onları öldürmek"!.
Bunun açık bir Holokost ifadesi olmadığını savunan Green, Yahudi olmayan insanların geçmişte bize yaptıklarından dolayı çok korkan küçük çocukları tedavi etmek için kullanılan bir belge olduğunu savundu.