Yahudi Lobisine Hizmet Ediyorlar

Yahudi Lobisine Hizmet Ediyorlar

Devletin zirvesi başta olmak üzere vekil ve bürokratların dinlendiğine yönelik yeni tapelerin ortaya çıkmasının yankıları sürüyor.

Devletin zirvesi başta olmak üzere vekil ve bürokratların dinlendiğine yönelik yeni tapelerin ortaya çıkmasının yankıları sürüyor. Paralel yapının dinlediği isimler arasında yer alan AK Partili vekiller, Akit’e yaptıkları açıklamalarla paralel dinlemelere sert tepki gösterdiler. Dinlemelerin hain bir planın parçası olduğuna dikkat çeken vekiller, dinlemelerin İsrail için yapıldığına vurgu yaptılar. Vekiller, bu dinlemelerin hesabının paralel çeteden sonuna kadar sorulması gerektiğini kaydetti.

YAHUDİ LOBİSİNE HİZMET EDİYORLAR 

Paralel çetenin dinlediği vekiller arasında yer alan AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, “Memleketin bunca işi varken bizi dinliyor olmalarının altında ne yattığını gayet iyi anlayabiliyoruz. Paralel çetenin işi gücü dinleme. Bu bilinen bir şey. Farklı ittifaklarla AK Parti iktidarına ve Türkiye’ye zarar vermek istiyorlar. Bana göre milletin iyi niyetlerini istismar ederek İsrail ve ABD lobilerine hizmet ediyorlar” diye konuştu.

GÜÇLERİNİ ABD’DEN ALIYORLAR

Dinleme yapanların avukatlarının yaptığı açıklamaya da dikkat çeken Demir, “Hem dinliyorlar hem de adliye kapılarında istismar ediyorlar. Dinleme yapanların avukatları adliye kapısında yaptıkları açıklamada, ‘Türkiye Cumhuriyeti’nin AB’den Sorumlu Bakanı ABD’ye gitti, 3 senatörle görüştü, biz ise 90 senatöre mektup yazdırıyoruz’ diyor. Bu sözler de onların güçlerini nereden aldığını çok açık bir şekilde ortaya koyuyor. Güçlerini ABD Senatosu’ndan alıyorlar. Bunlar Yahudi lobilerine hizmet eden bir güruh. İnşallah yaptıkları dinlemelerden feyz almışlardır” dedi.

İSRAİL İÇİN DİNLEMİŞLER

Paralel yapı elemanlarının yasadışı dinlediği milletvekillerinden AK Parti Düzce Milletvekili Doç. Dr. İbrahim Korkmaz, kendisinin Mavi Marmara’dan dolayı dinlenmiş olabileceğini ifade ederek, “Bu çete mensupları çok aşağılık işler yapıyor. Dinlemedikleri kimse kalmamış. İsrail emretmiştir onun için dinlemişlerdir. Yaptıkları İsrail’e yönelik bir hizmet olmuştur” dedi.

ŞANTAJ MALZEMESİ ELDE ETMEK İSTEMİŞLER

Dinleyenlerin ABD ve İsrail’e hizmet ettiğine dikkat çeken Korkmaz, “Bu yapılanlar apaçık bir ahlaksızlık. Bu yapılan dinleme ile şantaj malzemeleri elde edilmek istenmiş, korku imparatorluğu oluşturulmak istenmiş. Bu dinlemelerin faillerinden hesap sorulmalı” diye konuştu.

HEDEFLERİ YÖNETİMİ ELE GEÇİRMEK

Paralel yapının dinlediği kişiler arasında yer alan AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün ise, “Gizleyecek saklayacak bir şeyimiz yok. Bizim şahsımızla ilgili sıkıntı yok ama devletin üst düzeyinin organize bir şekilde dinlenmesi ürkütücü. Bu dinlemeler basit bir dinleme değil. Dinleme ile devletin zirvesini etki altına alacak bir şeyler bulmayı amaçladıkları aşikar. Dinlemelerle şantaj aracı elde edip, yönetimi ele geçirmeyi amaçlamışlar. Bunun affedilir bir yanı yok” diye konuştu.

Yeniakit