Ve Tüm Türkiye'de Sandıklar Kapandı

Ve Tüm Türkiye'de Sandıklar Kapandı

Türkiye genelinde 08:00'da başlayan oy verme işlemi saat 17:00 itibari ile sona erdi.

Tüm Türkiye'de oy verme işlemi saat 17.00 itibari ile sona erdi. Yüksek Seçim Kurulu'nun yayın yasağı resmi olarak 21.00'da bitiyor. Ancak kurul bu saati geriye de çekebilir. Yasaklar bitene kadar sonuçlar yayınlanamayacak.

DOĞU İLLERİNDE 16:00'DA SONA ERDİ

YSK kararına göre, Adıyaman, Ağrı, Artvin, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ,Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Kars,Malatya, Kahramanmaraş, Mardin, Muş, Ordu, Rize, Siirt, Sivas, Trabzon,Tunceli, Şanlıurfa, Van, Bayburt, Batman, Şırnak, Ardahan, Iğdır ve Kilis'teki saat 07.00'de başlayan oy verme işleme 16.00'da sona erdi.

SAAT 17.00'DE OY VERME İŞLEMİ BİTEN İLLER

Bu illerin dışında kalan Adana, Afyonkarahisar, Amasya, Ankara, Antalya,Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum,Denizli, Edirne, Eskişehir, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul, İzmir, Kastamonu,Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Muğla,Nevşehir, Niğde, Sakarya, Samsun, Sinop, Tekirdağ, Tokat, Uşak, Yozgat,Zonguldak, Aksaray, Karaman, Kırıkkale, Bartın, Yalova, Karabük, Osmaniyeve Düzce'de saat 08.00'de başlayan oy verme işlemi saat 17.00'de sona erdi.

SANDIK BAŞINDAKİLER OY KULLANACAK

Oy verme saati dolduğu sırada sandık başında bulunan vatandaşlar sandık kurulu başkanlarınca tespit edilerek, oy kullanmaları sağlanacak.