VALİLİK YALANLADI

VALİLİK YALANLADI

Bir internet haber sitesinin bu gün öğlen saatlerinde “Atatürk Havalimanı giriş çıkışlara kapatıldı” şeklinde yaptığı haber yetkililer tarafından yalanlandı.

Bir internet haber sitesinin bu gün öğlen saatlerinde “Atatürk Havalimanı giriş çıkışlara kapatıldı” şeklinde yaptığı  haber yetkililer tarafından yalanlandı.

Haber7'nin ulaştığı havalimanı yetkilileri haberi yalanladı. Görüştüğümüz yetkili yolcu giriş çıkışlarında herhangi bir problem olmadığını ve haberin ne amaçla kim tarafından yapıldığını bilmediklerini söyledi. 

İNCELEME BAŞLATILDI

Yaşanan son olaylar sonrası güvenlik önlemlerinin üst düzeye çıkartıldığı Atatürk Havalimanı’nda “ Ana Giriş Yol Arama” olarak bilinen ve araçların dikkatlice incelendiği bölgenin trafiğe kapatıldığı yolunda “SON DAKİKA” olarak yayınlanan internet haberinin aslı olmadığını bildiren yetkililer olayla ilgili olarak incelemenin başlatıldığını söylediler. 

VALİLİK YALANLADI

Açıklamada, "Sosyal medya ve internette Atatürk Havalimanının iniş ve çıkışlara kapatıldığına dair asılsız haberler yer almaktadır. Atatürk Havalimanımızda normal iniş ve kalkış seferlerine devam edilmekte olup bu tür asılsız haberlere vatandaşlarımızın itibar etmemeleri önemle rica olunur" denildi.

KAYNAKHABER7, DHA