Ünlü Siyonist Yazar Mescid-i Nebevi'ye  Girdi

Ünlü Siyonist Yazar Mescid-i Nebevi'ye Girdi

Terör devleti İsrail'in ünlü blog yazarının Medine'yi ziyareti ortalığı karıştırdı.

Terör devleti İsrail'in ünlü blog yazarının Medine'yi ziyareti ortalığı karıştırdı.

İsrail ile Suudi Arabistan arasındaki gizli siyasi görüşmelerle ilgili tartışmalar büyürken, İsrail'in ünlü blog yazarının Medine 'yi ziyareti ortalığı karıştırdı.

Ben Tzion adındaki İsrail'in ünlü blog yazarı, Mescid-i Nebevi'de çekildiği fotoğrafları Facebook ve Instagram üzerinden paylaştı.

Tzion, sosyal paylaşım sitesi Instagram’dan "Bir Yahudi, İslam'ın Mekke’den sonra en kutsal ikinci mekanını ziyaret ettiğinde." yorumuyla Mescid-i Nebevi’nin içinden çekilen fotoğraflarını paylaştı.

Hesabından ezan okunduğu sırada Ravza-i Mutahhara'nın yanından bir de video paylaşan Tzion, paylaştığı fotoğrafların fabrikasyon ürünü olmadığına dikkati çekmek için üzerinde İbranice olarak adı yazılı olan koltuk çantasına işaret ediyor.

Müslümanların yoğun tepkilerine yol açan Ben Tzion’un Mescid-i Nebevi’deki fotoğraflarına yapılan yorumlarda, Suudi Arabistan yönetiminin Müslümanların kutsallarına sahip çıkamadığı ve Haremeyn’in hizmetine layık olmadığı ifadeleri kullanıldı.

İSRAİL İLE SUUDİ ARABİSTAN ARASINDAKİ ŞER İTTİFAKI!

İsrail Enerji Bakanı Steinitz, İran 'a karşı Suudi Arabistan ile birlikte hareket ettiklerini belirterek iletişimin gizli tutulmasının Araplar tarafından istendiğini söylemişti.

Söz konusu açıklamalar, İsrail Genelkurmay Başkanı Eisenkot'un "İran'a karşı Suudi Arabistan ve diğer ılımlı Arap ülkeleriyle tecrübe ve istihbarat paylaşmaya hazırız" demecinden sonra gelmişti.

Kaynak : Milli Gazete