Üç Siyonist Asker İntihar Etti

Üç Siyonist Asker İntihar Etti

Üç Siyonist Asker İntihar Etti

İşgal ordusu, son savaşta düzenlenen kara operasyonuna katılan ve Gazze Şeridi'ne giren seçkin askerlerden üçünün savaş sonrası yaşadıkları psikolojik sorunlar nedeniyle intihar etmeleri üzerine soruşturma başlattı.

İşgal rejimi gazetelerinden Maariv'in dün akşam (29 Eylül Pazartesi) yayınladığı konuyla ilgili haberde, her üç intihar olayında da askerlerin silahlarını ateşleyerek kendilerini öldürdükleri, intiharlardan birinin işgal rejiminin orta kesimlerinde, ikisinin ise son haftalarda Gazze Şeridi sınırında gerçekleştiği ifade edildi.

İntihar olaylarının her üçünün de birbirine benzediğini ve ölen işgal askerlerinin silahlarının yanıbaşlarında bulunduğunu belirten gazete, kara operasyonuyla Gazze Şeridi içlerine giren askerlerin intihar nedenlerinin soruşturma sonucu netleşeceğini bildirdi.

Haberde belirtildiğine göre, işgal ordusunda görevli yüksek rütbeli bir subay, geçen yıl sadece sekiz askerin intihar ettiğini ve bu rakamın işgal ordusu kurulduğundan bu yana en düşük rakam olduğunu, son birkaç hafta içinde ise üç askerin birden intihar ettiğini ve ordunun bu yıl intihar eden askerlerin sayısını vermekten kaçındığını söyledi.

FİEM