TV Net

Şenol Kazancı, TV Net'in genel yayın yönetmenliğini bıraktı. Haber Müdürü Metin Mutanoğlu da geçenlerde TV Net'ten ayrılmıştı. Şimdi TV Net'te İbrahim Karagül'ün yönetiminde yeni bir dönem başlıyor.

Yeni dönemin hayırlı olmasını dilerken eski dönemi yâd etmeden geçmeyelim. Sevgili Şenol, sevgili Metin ve elbette Program Müdürü sevgili Mustafa Özkaya başta olmak üzere bütün TV Net ekibine "Gazanız mübarek olsun" diyelim.

Müthiş işler yapıldı TV Net'te. İmkânlar mütevazı idi ama astronomik bütçelere sahip olan haber kanallarına yer yer taş çıkartıldı. 22 Gün Savaşı boyunca Gazze'dan canlı yayın yapıldı mesela. "Gazze'ye Özgürlük Konvoyu" ve ardından "Gazze'ye Özgürlük Filosu"nun seyrüseferi de mütemadiyen canlı verildi. Muhammed Mürteca'nın bombardıman altındaki Gazze'den, Sümeyye Ertekin'in taş yağmuru altındaki Ariş ve katliam arefesindeki Mavi Marmara'dan seslenişleri tarihe geçti. Bu tarihî hadiselerin hakkını herkesten evvel ve herkesten ziyade TV Net verdi.

Ben TV Net'i çok sevdim. Haber programlarını, belgesellerini, tarih sohbetlerini... Bizdenliğini, cazgır olmayışını, samimiyetini... Bu televizyonu kuran ve bugünlere getiren arkadaşlara hürmet ve muhabbetlerimi sunuyorum.

Yeni Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül'e hürmet ve muhabbetler. Yeni Şafak'taki yazılarında küresel meydan okumalara dikkat çeken, ama son tahlilde bunların üstesinden gelip birlik içinde yeniden yükselmiş bir İslam dünyası ufku çizen İbrahim Karagül, "Yazılarımda göstermeye çalıştığım perspektifi bir şekilde televizyona yansıtacağız" demiş. Allah yâr ve yardımcısı olsun. Allah utandırmasın.

Yeni dönem TV Net'e hayırlı olsun.

 

yenişafak

Bu yazı toplam 2283 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar