Tutuklu Genel Başkan'a 'Anne' İzni

Tutuklu Genel Başkan'a 'Anne' İzni

Ergenekon Davası kapsamında Silivri Cezaevi'nde yatan İşçi Partisi (İP) Genel Başkan Vekili Mehmet Bedri Gültekin, aldığı 1 günlük izinle Elazığ'a gelerek hastanede tedavi gören 95 yaşındaki annesi Fatma Gültekin'i ziyaret etti.

İP Genel Başkan Vekili Mehmet Bedri Gültekin'in annesi Fatma Gültekin rahatsızlığı nedeniyle memleketi Tunceli'den 10 gün önce getirilerek Fırat Üniversitesi Hastanesi Dahiliye Bölümü'nde tedavi altına alındı.

Ergenekon Davası'ndan 10.5 yıl hapis cezası alan ve Silivri Cezaevi'nde yatan İP Genel Başkan Vekili Mehmet Bedri Gültekin, annesini ziyaret edebilmek için bir günlük özel izin alması üzerine cezaevi aracıyla Elazığ'a getirildi. Hastane önünde Malatya ve Elazığ İP üyeleri Gültekin'i karşıladı. Gültekin, cezaevi aracından indikten sonra, "Kumpas sadece orduya değil, Türkiye'ye kuruldu. Türkiye bu kumpası bozuyor şimdi" dedi.

Gültekin, daha sonra solunum yetmezliği ve kalp rahatsızlığı nedeniyle hastanede yatan annesi Fatma Gültekin'i ziyaret etti. İP Genel Başkan Vekili Mehmet Bedri Gültekin, bugün saat 19.00'a kadar annesinin yanında kalacak.