Türkiye ve Dünya Gündeminde Bugün

Türkiye ve Dünya Gündeminde Bugün

Türkiye ve dünya gündemi, lider programları, etkinlikler ile bir bakışta bugünün gündemi.

ANKARA (AA) - 1-Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Mersin ve Antalya 6. Olağan İl Kongrelerine katılacak.

2- CHP'nin 19. Olağanüstü Kurultayı Yenimahalle Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde ikinci gün çalışmasıyla tamamlanacak.

3- Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'nin Afrin ilçesini işgal eden terör örgütleri YPG/PKK-DEAŞ'a yönelik Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin gelişmeler izleniyor

4- Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Siyaset Akademisi açılışına katılacak, Valiliği ziyaret edecek.

5- Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Valiliği, Büyükşehir Belediyesini, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek Siyaset Akademisi programına katılacak ve STK temsilcileri ile buluşacak.

6- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Yeşilyurt Belediyesi Hayır Çarşısı temel atma törenine katılacak, belediyeyi ziyaret edecek, AK Parti Malatya ve Elazığ Kadın Kolları 5. Olağan İl Kongrelerine iştirak edecek.

7- Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, AK Parti Siyaset Akademisi programına katılacak, Valiliği ziyaret edecek, "Milli Mücadele'de Milli Savunma" paneline iştirak edecek.

8- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, STK temsilcileriyle buluşacak, partisinin Siyaset Akademisi açılışına ve İl Danışma Meclisi toplantısına iştirak edecek, Afrin gazisi Uzman Çavuş Hakan Kayacı'yı, şehit Uzman Çavuş Yüksel Kapdan'ın ailesini ve belediyeyi ziyaret edecek.

9- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, partisinin Siyaset Akademisi programının açılışına katılacak.

10- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Ortaköy Princess Otel'de şehit yakınları ve gazilerle bir araya gelecek.

11- Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Azerbaycan Milli Meclisinin 100. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen uluslararası turnuvada, TBMM Parlamenterler Futbol Takımı'nda Ukrayna'ya karşı yapılacak yarı final maçında yer alacak.

12- Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Demir Grup Sivasspor-Kasımpaşa, Osmanlıspor-Bursaspor ve Beşiktaş-Gençlerbirliği maçları oynanacak.