Türkiye Suriye Zokasını Böyle Yuttu(VİDEO)

Türkiye Suriye Zokasını Böyle Yuttu(VİDEO)

Tekfirci ,Vahhabi, Suud eksenli bir yapılanmayı Suriye topraklarında ABD ve Siyonist İsrail müttefiki bir devlet olarak ikame ettirmek isteyen küresel emperyalist oyun kurucular vahdet karşıtı manipülatif haberlerle halkları birbirine kışkırttılar.

Tekfirci ,Vahhabi, Suud eksenli bir yapılanmayı Suriye topraklarında ABD ve Siyonist İsrail müttefiki bir devlet olarak ikame ettirmek isteyen küresel emperyalist oyun kurucular vahdet karşıtı manipülatif haberlerle halkları birbirine kışkırttılar. Mezhebsel aidiyetleri ön plana çıkararak yürüttükleri algı operasyonlarıyla devlet yetkililerini de yanlış yönlendiren çeşitli ajansal faaliyetlerini haber ajansı ve gazeteci kimliğiyle ifa eden karanlık eller milyonlarca müslümanın kanından ve gözyaşından beslenmiştir. Büyük resmi göremeyip küçük noktalara takılan yobaz ve softa zihniyet dindarlık adı altında vahdet karşıtı yapının arka bahçesinde yer almıştır.

 

Aşağıdaki video Türkiye halkına kahraman gibi sunulan ÖSO'nun yerel halk tarafından nasıl tanındığını ve tercümenin çarpıtılarak nasıl sunulduğunun bir örneğidir: