Türkiye İran’ı Feth Etsin (!)

Türkiye İran’ı Feth Etsin (!)

İran bekle bizi geliyoruz(!)

Tevfik Akıltanesi/ Tevhid Haber

 

Türkiye İran’ı Feth Etsin (!)

Evet, başlıktaki gibi Türkiye İran’ı feth (!) etsin ve bitsin bu iş. İran varken  bize huzur yok (!). Her yer Türkiye olsun, her gün Cuma olsun. Peki nasıl olmalı ne yapılmalı dersek, şöyle maddeleyelim ;

  1. Aynı bizim tarihimiz gibi bir süreç işletirsek büyük ihtimal başarılı oluruz. İlk işimiz dualarla hocalarla kurban keserek bir meclis açılışı yapalım.
  2. Az sonra devrimleri işletelim. Harf devrimi yapalım ki sapık İranlılar daha önceki kitaplarını okuyup anlayamasınlar ve bize düşmanlık beslemesinler. Cahil kalsınlar ki düşünemesinler. Kıyafet devrimi yapalım İran’da öyle siyah çarşaf, sarık cübbe vs diye bir şey kalmasın.
  3. Ezanı Türkçe ’ye çevirmezsek hiç tadı olmaz bu işin yoksa nereden belli olacak gardaşların geldiği.
  4. Medrese, tekke, türbe ne varsa kapatılsın. Haremlik selamlık okullar kapatılsın. Çarşaflı tesettürlü kızlar mini etek giysin, başörtüsü yasak olsun sonra duruma göre ayarlarız.
  5. İran’da resmi olarak yasak olan içki,şarap vs satışlarını bizdeki gibi serbest bırakalım ki “sarhoş kafa sarhoş vücutta bulunur “ özdeğişi gereği sarhoş olmayan bir toplumu yönetme zorluğuna katlanmış olmayalım.
  6. Bizdeki gibi il merkezlerine, bazı ilçe merkezlerine genel evler açılsın. Zina serbest kalsın. Resmi olarak kumar oyunları, şans oyunları kurumları oluşturulsun.
  7. Açılışta dua ettirdiğimiz hoca efendileri ve benzerlerini idam, sürgün, zindan gibi işlerle yıldırıp halkın gözünden düşürüp itibarsızlaştırıp yok edelim.
  8. Bütün il merkezlerine, ilçe merkezlerine, okullara, resmi dairelere her köşe heykel dikelim. Bizdeki heykellerin aynısını oraya da dikelim.
  9. Kur’an’a dayalı anayasa, sünnete dayalı hukuk, ehli beyte dair ahlâk öğretileri ne varsa kaldırıp atalım. Bizimki gibi İtalyan, Fransız, İsviçre, Almanya’dan devşirme yasaların aynısını oraya da götürelim.
  10. İstanbul sözleşmesini Tahran sözleşmesi olarak orada uygulayalım. Toplu taşıma araçlarındaki kadınlara ayrılmış vagon uygulamasını kaldıralım herkes rahat rahat tacizini yapsın(!). Beyan esas olup tacize uğrayan uğramayan şikayet edebilsin ki toplum içerisinde zelzele olabilsin.
  11. Suriye’de yaptığımız gibi halkı fitilleyelim, hazır bekleyen tekfircileri selefi milli savaşçı adı altında İran’a yollayalım. Oradan on milyon mülteci gelsin onları Türkiye içine dağıtalım. Biz ensarız diye garibanların kızlarını dul kadınlarını ikinci hanım adı altında metres hayatına zorlayarak ne kadar asil bir millet olduğumuzu ispat edelim.
  12. Birinci Dünya Savaşı’nda aslında ülkemizi İngilizler, Fransızlar, İtalyanlar, Yunanlılar işgal etmediğini bu milletlerin gayet masum olduğunu bunların Yunan, İngiliz, Ermeni kıyafeti giymiş Farisi olduğunu açıklayıp gerçekleri anlatalım.
  13. İsrail ve ABD’nin yapmak istediği ne varsa biz yapalım ve bu vesile ile dolar basma yetkisi alabilip ekonomimizi düze çıkartalım.
  14. Demokrasi ve laikliği dibine kadar götürelim. 51 başı bozuk 49 başı bağlıya hükmedebilsin.
  15. Her yere "İran laiktir laik kalacak" yazılsın. Mescidlerin yarısı kapatılsın halı saha yapılsın.
  16. Cuma namazları sünnetteki fıkıhtaki gibi beldenin tek yerinde kılınarak güç gösterisine asla musade edilmeden cuma cemaatleri bölük pörçük hale getirilsin. Seçim mitinglerinden başka bir arada toparlanma imkanı tanınmasın.

 

Farkındayım çok mantıklı (!) şeyler yazdım. Tıpkı şu an sosyal medyada buna benzer binlerce paylaşım yapan Türkiye vatandaşı gibi… Umarım bu faşist hezeyan zihniyeti Türkiyemizi kötü günlere sürüklemez, umarım cami duvarına işeyen tarafta olmayız. Dünya beşten büyük ama Türkiye beşten küçük bunun farkında olmak gerek…

 

 

Not: Yazı ironi içermektedir !!!