Türkiye Gazetesinden 'Hürriyet'e Kayyum' Kampanyası

Türkiye Gazetesinden 'Hürriyet'e Kayyum' Kampanyası

Türkiye gazetesinden 'Hürriyet'e kayyum' kampanyası başladı

 

Türkiye Gazetesi yazarlarından Nuri Elibol, Batuhan Yaşar ve Cem Küçük'ün yazıları gazetenin internet sitesinde '1990'lı yıllar çoktan geride kaldı Aydın Bey…' başlığı altında verildi. Yazıların ana konusunu ise 'Hürriyet'e hala kayyum atanmaması' oluşturdu.

 

NURİ ELİBOL: BİR FETÖ ELEBAŞI, BİR AYDIN DOĞAN

Nuri Elibol, yazısında "28 Şubat'ın aktörleriyle 17-25 Aralık'ı, Gezi kalkışmasını planlayanlar aynı. Bu aktörlerden biri FETÖ elebaşı diğeri Aydın Doğan'dır. Haziran 2013'te açılan 28 Şubat davasında tutuklu sanık yok. Kesinlikle bu dava yeniden görülmeli" ifadelerini kullandı.

 

'AYDIN BEY FETÖ'YÜ KAPIDA KARŞILADI'

Batuhan Yaşar, "Takvim yaprakları 25 Kasım 1997'yi gösteriyordu… FETÖ, Aydın Doğan'ı ziyarete gitti.. Aydın Bey, FETÖ'yü Milliyet gazetesinin kapısında karşıladı ve itinayla ağırladı… Doğan, 'Bize düşen bir şey var mı? Bir emriniz var mı?' diyordu…" dedi.

CEM KÜÇÜK: BİR DAKİKALIK İŞ

 

"Doğan Holding olarak Cem Küçük ve Fuat Uğur'un yazılı, görsel ve sosyal medyada sürdürdükleri iftiraları karşılıksız bırakmayacağız.Daha sonra Hürriyet gazetesini de bünyesinde barındıran Doğan Holding, 'iftaraları karşılıksız bırakmayacaklarını' söyledi. Doğan Holding'in açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

Adli tatil sonrasında, ilk iş gününde haklarında dava açılacaktır."