Türkiye Belediyeler Birliği’nden Skandal Adım :Toplumsal Cinsiyet Eşitliği" Komisyonu Kuracak

Türkiye Belediyeler Birliği’nden Skandal Adım :Toplumsal Cinsiyet Eşitliği" Komisyonu Kuracak

Türkiye Belediyeler Birliği, derneklere skandal mesaj atarak, "Toplumsal Cinsiyet Eşitliği" komisyonuna personel alınmasını istedi.

ömürgeci güçler Türkiye’de oyunun büyüğünü, aile yapısı üzerinden oynamaya devam ediyor. Son günlerde sıkça gündeme gelen toplumsal birlikteliğe darbe vuran 'Toplumsal Cinsiyet Eşitliği' kimi kurumlar tarafında da onaylanıyor.

Söz konusu "Toplumsal Cinsiyet Eşitliği" projesi ile Türkiye’deki Müslüman halkın medeniyet hasılası olarak taşıdığı karı-koca ilişkileri, aile ve kadının mahremiyeti gibi değerleri iğdiş edecektir. Özellikle aile mefhumunun ortadan kalkması, bireyin isteklerini özgürce icra etmesi her türlü kötülüğe kapı aralayacaktır.

Yeni nesillerin insan fıtratına ters bir anlayışla yetiştirilmesini öngören bu toplum mühendisliği projesi inanç değerlerimize dinamit yerleştirmektedir. Üstelik bu projenin hangi bilimsel verilerle ortaya çıktığı da cevaplanması gereken bir soru olarak önümüzde durmaktadır.

AB Uyum Yasaları diyerek aile yapımıza uymayan düzenlemelere bir yenisini de Türkiye Belediyeler Birliği ekledi.

Türkiye Belediyeler Birliği, tüm belediyelere mesaj atarak, oluşturulacak 24 komisyona personel atanmasını istedi. Komisyonlardan birinin de "Toplumsal Cinsiyet Eşitliği" komisyonudur.

Halkın malı olan belediyelerin aile yapısına uymayan komisyonların kurulması vatandaşların da tepkisine neden oldu. (İLKHA)